Uskon asia ja selityksen makua?

  • CatchMe

Uploadasin viikonvaihteessa miittikuvia Cityn galleriaani ja läheisen nootin vuoksi päivitin profiilinkin. Siitäpäs alkoikin hirmuinen vilske ja vipinä vieraskirjassa. Aikani hämmästelin kaikkia niitä uusia nikkejä, jotka olivat ilmeisesti käyneet pällistelemässä kotkakuvaani (muita kun ei sensuurin vuoksi noin vain näe) ja/tai ostoilmoitusta profiilissani ja totesin, että ei tuu kesää (<< kirjoitin muuten ensin, että "ei tuu eksää" xD). Sitten tulin ajatelleeksi asiaa miesnäkökulmasta ja vualaa!

K: Mitä tekee citymies, ku huomaa citynaaraan luovan nahkaansa?
V: MÄTSÄÄ, perkele!

Uskooko ihmiset (miehet) oikeasti siihen mätsiin? Siis todellako? Ja luuleeko joku, että käyn ties kuinka monta kertaa päivässä katsomassa kuka on mätsännyt ja mätsäämässä takaisin? Vai mikä se juttu niinku on, että klikataan linkkiä ja jätetään asia siihen, kun prosentit eivät nouse yli 89?

No jaa. En jaksa miettiä asiaa enempää, mutta jos jollakulla on hyvä selitys, niin mielelläni sen kuulen.

εïз

PS. Mun isi oli nähnyt eilen suden jäljet n. 200 m kotipihasta. Sama susi oli todennäköisesti raadellut koiran asuinalueella vajaan kahden kilometrin päässä. Molen maalta :)

3 kommenttia

irga

17.11.2008 17:34

Match ei takaa mitään. Kun olin kuolettamassa vuosi sitten rinnakkaista tunnustani, jonka kaverini oli minulle tehnyt (se yritti naittaa kaikki tuttavistonsa vanhapiiat), päätin huvikseni matchata ex-heilan, jonka profiiliin törmäsin suureksi kummastuksekseni täällä. Match napsahti johonkin 95% yli. Meitsi kalpeni kauhusta, tuhosi tunnuksen ja pohtii aina välillä, että pitäisikö koko oma match napata pois. Oli nimittäin tavallaan ihan match made in hell.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

CatchMe

17.11.2008 18:09

Yksi parhaista "tosielämän citymätseistäni" sai muistaakseni jotain 75-77 % tuossa arvonnassa, joten syystäkin poden lievää luottamuspulaa, jota kertomuksesi ei ollenkaan lievitä :D

Kirjoittelin taannoin blogiini varsin yksityiskohtaisen selonteon omasta match profiilistani ja jopa perustelin joitain tekemistäni valinnoista. Myöhemmin olen tehnyt pientä hienosäätöä, joten ihan yks-yhteen nuo blogimerkinnät eivät enää nykyisen profiilin kanssa käy.

Matchista muuten puuttuu kokonaan äärimmäisen tärkeä EVVK tai ignore vaihtoehto.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:53

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus