Blogi

Tuhkimotarina  2

On se baari omituinen paikka.

Alkuillasta kun alkaa etsiä jotain päällepantavaa kaapista, joka tursuaa "mul ei o mitää vaatteita", saattaa olo olla tuskainen. Kaikki ryysyt o satakertaa käytettyjä (tai ainakin 2 kertaa), housut ei sovi tai sit pitää saada tietyt kengät ja niitten kanssa ei sovi ku yhdet housut, jotka on niin matalat, ettei sovi ku tietyt paidat. Ja paita repsottaa/piukottaa/kiristää/pömpöttää. Viimeks mun olkaimettomat tissiliivit narisi, siinä meni muutama paitavaihtoehto samalla....

Noh sit ku o joku riepu keksitty mätisäkin niskaan, alkaa meikkaus. Noh, yleensä mä keksin, et nyt pitää laittaa vimosen pääle sotamaalaus ja hienot värit silmiin. Siinä ku sitten olen pohjustanu meikkiä kaiken maan voiteilla ja puutereilla ja alan tosissaan luomiväreillä säätään, tajuan ja huomaan, etten mä ole vieläkään oppinut meikkaa. Mun "savuinen" 50-luku marlenedietrich meikki näyttää lähinnä siltä, että olen saanut turpaani. Ja lujasti.

Ei muutaku naama pesuun ja uus yritys. No, toisella kerralla mä usein tyydyn ihan kevyeen ehostukseen, siihe samaan kuin aina. Sit onki tukan vuoro, ja sanomattakin on selvää, ettei se ikinä mene mitenkään kivasti ja kaikil muil sit ainaki o kivampi kampaus ku mulla.

No ei siinä mittää. Aletaan sit ottaa lasilline ja toinenkin viiniä. Ensi sitä on iha hauska, ja kohta sitä huomaa olevansa tosi hauska. Jep right. Ja lopulta sä olet aivan H-E-L-V-E-T-I-N hauska, ainakin olevinaan. No, yleensä siinä vaiheessa ku siirrytään baarin puolelle, on jo unohtunu rytkyt niskassa,kalvavat korkkarit, meikit naamassa ja tukkakin on jo sekottunu/kastunu/suoristunu/kihartunu illan aikana moneen otteeseen.

Eikä siinä mittää. Siis ne baarin ovet toimii ovina tuhkimon palatsiin. Siellä sitä ollaan, niin vitun hauskoina, itsevarmoina, kauniina ja seksikkäinä ja huumorintajuisina ja... sanoinko jo seksikkäinä?

Tanssilattialla meikäläisestä vasta varsinainen pornon ylipapitar kuorituukin! Siis kaikki itsensä suojeluvaistot esim. itsensä nolaamista vastaan lakkaa toimimasta. Tukkaa heittää, persettä keikuttaa ja muuvit tulee niinku itestää. Ja jos o oikeenlaista tyttötanssi seuraa, ni vähintään ollaa bi ellei jopa lesbojakin yhtäkkiä!

Ja läppä lentää ja ollaan niin hurmaavia niin hurmaavia että! Ja tukka hiestä märkänä, tai vähintään naamasta ainakin "viehkeästi" pyyhitään niinkun "ohimennen" sisällyttäen kyseinen hienpyyhkimis -liike muka seksikkääseen tanssiin...

Entäs sitte ku musiikki loppuu ja valomerkki välkkyy? Narikassa sitä viälä saattaa olla vakuuttunu omasta ihanuudestaan, mut auta armias ku löytää ittensä ulkoa kadulta. Jalat vois amputoida, eikä normaali kävelystä tule todellakan mitään, kun korkkarit on hoitanu varpaatkin ihan tunnottomiksi.

Tie on aina liian kapea kotiinpäin raahustettaessa. Joku kaunis päivä mäkin uin vielä aurajoessa. Ja mikä yllätys sitten kotona odottaa??

Hyvässä lykyssä paita on jotekin vinossa, tukka ollu tanssiessa hiestä märkä ja taas kuivunu ihan kikkaroille uuteen vähemmän seksikkääseen tyyliin. Ja mikä sieltä peilistä katsookaan takaisin? Se on läskipesukarhuhajupommi -hirviömutaatio. Meikit on jossain ihan muualla, ku siellä mihin ne alkuillasta on koittanu sijottaa, henki haisee helvetin pahalta, ja hilpee kaljan juonti alkaa kostautua kalpeeks hiljasuudeks.

No jos hyvässä lykyssä on saanut yöllä meikit ja hampaat pestyä, niin good for you. Mä usein kelaan yöllä, ettei sil oo ni väliä ja aamulla se yllätys onkin sitten kaksinverroin kamalampi. Krapulaisen olon lisäksi joutuu katselemaa peilistä tätä kammotusta. Mihin katosi eilisen illan viehkeys, vetoavuus ja seksikkyys?

Mihin karkasivat mun kurpitsavaunut?



Mihin katosivat Maria Lundin tissit?  4

Siis aivan pakko ottaa kantaa tähän asiaan, joka tuskin ketään kiinnostaa eikä sitä edes puida missään mutta kysymys kuuluu kuitenkin:
MIHIN KATOSIVAT MARIA LUNDIN TISSIT?

Vanhoina hyvinä aikoina, kun leipä maistui vielä leivältä ja heinätyöt tehtiin käsin, eli vuosien 2003 ja 2004 tietämillä, Maria Lundilla oli hillittömät hinkit. Hän kilpaili miss suomi tittelistä ja muistan elävästi, kun YLEX silloiset kultupojat, Juuso ja Peltsi (KYLLÄ, peltsi ONNISTUI joskus kauan sitten olemaan ihan hauskakin), kyselivät Marialta tämän kuppikokoa, niin Maria vastasi sen olevan G tai H.

No mullahan noihin aikoihin kuppikoko oli D tai DD ja hymäilin tyytyväisenä, että jollakin menee sormi vielä pahemmin suuhun Stokkan tissiliiviosastolla, kauniita ja toimivia tissiliivejä suurempiin kokoihin kun on niin pirun vaikeeta löytää.

No mutta, nyt, vain muutama vuosi myöhemmin ovat asiat täysin vinksallaan!

Meikäläisen kuppikoko alkaa kolkutella E:n ja F:n ovia niin mitä onkaan tapahtunut Maria Lundin tisseille??? Ainut luomutissien omaava, normaalipainoinen kanssasiskoni on kadottanut tissinsä kokonaan. Ei ole reilua ei, jos multa kysytään.

MTV3 tuli ohjelma jossa se lauleskeli linnunäänellään jotain biisejä ja miltei tippa nousi linssiin kun entisten mahtihinkkien tilalla oli ehkä b-kupin mandariinit. Melkein voisin sanoa, että a-kupin, mutta enhän tahdo liiotella, enhän?

Onhan se Maria tanssinut tanssii tähtien kanssa ja laihtunut, mutta voiko olla mahdollista, että kaikki hänen tissinsä sulivat mukana?

Itse kun saa pudotettua painoa kilon tai kaksi, näyttää vaan entistä tyhmemmältä näissä tisseissä.

Eli jos joku tietää, tai edes luulee tietävänsä, kertokaa siis mulle:
Mihin katosivat Maria Lundin tissit?


Pohdintaa lotosta  2

Tuli kerran sätissä juttua lotosta, ja pakko ilmasta mun mielipide asiasta näin yleisellä foorumilla.

Mä olen vakautunut salaliittoteorioiden kannattaja ja sitä mieltä, että lotto on urbaanilegenda.

Loton päävoitot häviää tasantarkkaa johonki muuhun kun veikkaajan taskuun. Ketä tuntee yhtään ainuuta oikeaa lottomonimiljönääriä?

Silloin tällöin veikkaus ojentaa 300 000 tai miljoonan jollekki niinku näonvuoksi. Ja kerran vuodessa jollekki spuggekubbelle annetaan 10 000 euroa siitä, et se antaa tehdä itestää seiska päivää lehteen jutun: "Voitin lotossa päävoiton, ja elämäni on yhtä helvettiä."

Oikeesti, te kaikki miljoonat lottoavat ihmiset: lahjoittakaa mieluummin lottorahanne vaikka minulle. Niin edes joku hyötyisi niistäkin pennosista.



Lisää iskulaineja mielikuvituksettomille  2

*mies tuijottaa tissejä ja sanoo: siis tosi ihanan väriset silmät
*mies tuijottaa tissejä ja kysyy : shiis onks noi muka aidot? Shaaks niit kokeilla?

*mies kysyy:"mistä sä olet kotoisin?", vastaan että turusta, johon mies: "ai, joo oon mä sellaisesta joskus kuullut. onks se jossain lähellä tamperetta?"

*mies: my english is not so good, but will you move to Vienna with me?
*mies: siis älä kävele noin tai mua alkaa pelottaa (SIIS WTF????) (tästä en o kyl ihan varma oliks se iskulaini...)

*mies: siis oikeesti mä olen sikafarmari ja mun kaveri on porofarmari

ps. kukaan näistä ei saanut, mutta yrittänyttä ei laiteta! (mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan....)


Aikuistumisen vaikeus  3

Pitäs ostaa talo, mennä naimisiin ja hommata lapsi. Ei saatana.

Ostaa isompi auto, huolehtia joistakuista muista kuin itsestään. Pitäs sijottaa omaan eläkkeeseensä ja alkaa tykätä päivälliskutsuista. Ei saatana.

Pitäis opetella keskustelee vaipoista ja lastenruuista. Pitäis tehdä vastuullisia osakesijotuksia ja opetella kokkaamaan.

Pitäis lopettaa baarissa juokseminen, baarimikkojen kiusaaminen ja flirttailu. Pitäs lopettaa viinin yletön litkiminen ja opetella syömään muksu-purkin jämät.

Pitäis tottua huonoihin yöuniin, vähiin yhteisiin hetkiin miehen kanssa. Pitäis uskoa, et tää ei tästä vaihtamalla parane. Pitäis tajuta, et loppuelämä on nyt tätä ihanuutta.

Pitäis lopettaa haaveilu kaikesta lapsellisesta, kuten osa-aikasesta pestistä intersportin kassalla, jatko-opinnoista tai puhumattakaan lisäopinnoista. Pitäs lopettaa haaveilu nuoresta rakastajasta ja matkasta bahamalle tämän seurassa.

Pitäs lopettaa sättäily ja osoittaa vastuullisuutta. Pitäis edetä uralla, eikä junnata samoja hommia vuodesta toiseen. Pitäis menestyä.

Pitäs ostaa lapselle poni tai jääkiekkovarusteet. Pitäis hommata tila-auto ja pitäs omata energiaa raahata mukeloa jokapaikkaan.

Pitäs hoitaa äitiä. Huolehtia sen hyvinvoinnista ja toimeentulosta. Pitäis olla parempi kummitäti ja täti. Pitäis soitella ja kysellä sukulaisten kuulumisia. Pitäis vierailla niitten mökillä.

Pitäis antaa miehelle useemmin, ettei suhde ala prakaamaan. Pitäs oppia olee onnellinen siitä mitä on. Pitäs tajuta, että lopulta rakkauden rajukin roihu muuttuu ystävyydeksi ja elämän pituiseksi kumppanuudeksi.

Pitäis ostaa talo, jonka katto pitäis uusia, öljypannu vaihtaa ja ulkomaalit vetää uusiks. Saunaosasto uusia ja uudet laatat pikkuvessaan, keittiö repiä auki ja löytää siiroja kylpyhuoneesta pesimästä. Nurmikko pitäs leikata kerran kahdessa viikossa ja puskista pitää huolta. Pitäs laittaa mansikoita ja nyppiä rikkaruohoja. Tai yrttimaa, josta sitten voisi puuvillainen essu päällä käydä nyppimässä tuoreet rosmariinit lampaanpaistin päälle.

Pitäis leikata tukka, niinku kaikki vanhemmat naiset tekee. Pitäs lihota 20kg ja pitäs sitte liittyä painonvartijoihi. Pitäs ostaa sauvakävely vehkeet. Eiku ne mulla onkin jo.

Pitäs hommata verisuonitauteja ja sydänvikoja. Ehkä joku pieni syöpäleikkauskin. Vähintään nivelreuma.

Pitäs opetella olemaan vastuuntuntone vanhempi. Pitäs oppia kasvattaa ja olee moraalinen tukipylväs. Pitäs osata tehdä oikeita ratkaisuja ja kasvattaa jostai pienestä otuksesta tänne itsetuntoinen toimija. Muttei siitä kusipäätä sais tulla.

Pitäis tutustuu muiden lasten äiteihin vanhempien illoissa. Pitäis vierailla niiden luona ja keskutella kasvattamisesta. Pitäs pelätä helvetisti kun muksu opettelee pyöräilee. Pitäis oppia puolustamaan opettajia, ja jaksaa neuvoa läksyissä.

Pitäs opetella kokonaan uusi elämä. Pitäs oppia haluamaankin sitä.

Ei jumalauta.


Unelmien romuttamo osa II  1

Kuumailmapallolento

Mun äiä sano kerra et ostais mulle kuumailmapalloajelun, jossen pelkäis nii paljo korkeita paikkoja. No mä päätin varastaa idean ja ostin sille avec lipun kuumailmapallolennolle 30v synttärilahjaks.

No päivä sitte koitti, et mein vuoro päästä lennolle. Kuumailmapallolentäjä avustajineen oli tarkoitus tavata eräällä huoltsikalla, josta sitte meidän oli tarkotus siirtyä lähtöpaikkaan, joka oli tuulista riippuvainen. Meidän tuurilla lähtöpaikkamme sijaitsi 20km kaupungin keskustasta. Mut ei se mitään, kaupunki ehkä jää näkemättä mut ONHAN tämä jännää.

Siirryttiin sitten pellolle 20 km päähän kaupungista ja kuumailmapallo revittiin esille kuljetusvaunustaan. Jokainen lennolle osallistuja sai oman tehtävän pallon esiin taittelussa ja esivalmisteluissa. JÄNNÄÄ!!

Paitsi kun. Esivalmistelut kesti varmaan 2h (no ihan ymmärrettävää turvallisuussyistä), mukaan lukien pallon lämmitys. Ja lähdön kuivaharjoittelu, sillä se laatikko jossa ihmiset killuvat, on kuumailmapallon nousetessa lappeellaan maassa, niin oli tietenkin tärkeää opetella makaamaan laatikossa oikein, ettei putoa maahan tai jotain.

No OLI se pallo suuri ja kyllähän sitä lämmitettiin. Vähän mua kyl jännitti et mitäs tästä tulee ja pyörrynks mää matkalla ylös. Ja jos tuuli vaikka kallistelee sitä ja jos osutaan sähkölankoihin tai pallo syttyy tuleen tai tai tai....

No lähdön hetki lähestyy. Pallo alkoi laajeta lämmöstä ja osallistuja juoksivat koriin omille etukäteen harjoitelluille paikoilleen. Vähän jännitti, mutta kyllähän se kori nousi nätisti pystyyn. Ja sitten lähdettiin ylös.......... 15s ja oltiin jo niin korkealla, että meitä kuvaamaan tullut äiti näytti kärpäsen paskalta. Siis 15s nousu"jännitystä". Vielä en kehdannut kysyä että tässäkö tämä nyt oli??

Olihan vielä lento edessä ja kaikki siihen liittyvä jännitys. Niinpä. Tuulihan kuljettaa sitä palloa täysin töyssyittä. Vaikka pallon lentäjä jaksoikin koko ajan hokea, ettei lentäminen ole ihan niin helppoa miltä näyttää ja vaaratilanteitakin on ja... Lisäksi lentäjällä oli maailman korvaan ottavin puhetyyli, kun se toisti kaikki lausumansa lauseet toisessa sanajärjestyksessä esim: "Aika kova pohjoistuuli, pohjoistuuli on aika kova." "Ei ole helppoa lentäminen siis lentäminen ei ole helppoa." "Piti ottaa varman päälle, varman päälle piti ottaa..."

Ai saatana. Ja ne näkymät. Metsää, metsää, metsää. OOH tuolla on talo. Sen pihalla on kahluuallas ja trampoliini. OOh tuolla on toinen talo, sen pihalla onkin vaan kahluuallas, mut naapurissa on trampoliini. Ton talon pihalla taas on iso trampoliini ja pieni kahluuallas, kun sen naapurissa on pieni trampoliini ja suuri kahluuallas. Trampoliini ja kahluuallas, kahluuallas ja trampoliini. Jipiafuckinjei.

No tunnin trampoliini/kahluuallastourin jälkeen seurasi laskeutuminen. UUH!

Kapteeni: "Siis aina on vaara, että tää kaatuu pahasti alastulossa, siis alastulossa on kaatumisen vaara." Mun ja äiän kanssa samassa loossissa (kori on siis jaettu 3 hlön loosseihin) ollut nainenkin kuiskasi, et toivottavasti koko paska edes kaatuu, kun on ollut nii vtn tylsää. No laskuvaiheessa me jo hipaistiin ennakoivasti yhtä kuusta! JEE!

Ja sitten pellolle, koko laskuvaihe kesti taas sen 15s. Kohta kori koskettaa maata "kaadu, kaadu" mä melkein rukoilin. Ja kori kolahti maahan ja se HYPÄHTI, mä vilkaisin mun vierustoveria joka rukoili mun kanssa kaatumista onnen värähdys kasvoillani, että tää tosiaan saattaa kaatua. HYPS...........ja yhden vitun hypähdyksen jälkeen kori laskeutui suoraan pystyasennossa maahan. Aivan kauhea pettymys. Olipa jännittävää.

Kuohari naamaan ja kotio.

Ai niin, nähtiin me matkalla ehkä Pääskyvuoren se torni. Jee. Ja liedon vesitorni. Toinen jee...


Kuka teki blogistani kiertokirjeen?  3

Sähköpostissa on kulkenut kirjoitukseni "Mikä helvetti siinä on, että...."

Sain niskoilleni plagiointi syytteet ja nyt kysynkin voisiko kierokirjeen aloittaja ystävällisesti ilmoittautua.

Itsekin olen kirjoitukseni saanut sähköpostilla ja tiedän että se on saanut lisäyksiä. Tämä on omasta mielestäni vain ja ainoastaan hauskaa, että kirjoitukseni on kiertänyt posteja ja joku jaksanut siitä innostuakin niin, että kirjoittaa lisää.

Mutta jotta plagioinnista syyttävä saisi sielun rauhalleen, voisiko siis kiertokirjeen aloittaja kertoa syytteet vääriksi?

Yst, terv

Haisuli2


Ihanan miehen määritelmä  3

Koska olen kuulemma kiittämätön umpimielinen feministipaska, ajattelin kirjoittaa mietelmiäni myös ihanasta miehestä. Lisään jatkossa määreitä, kunhan ne kaikki minulle selkiää tuolta alitajunnasta.

Ihana mies:

*ei käytä sukkia sandaaleiden kanssa
*sortsien kanssa pitää lyhyitä "pikku"sukkia, jos jalassa on tennarit
*ei käytä tennissukkia, paitsi tenniskentällä
*osaa pukeutua = farkut ovat tarpeeksi pitkät eli niihin tulee lahkeeseen vähintään yksi iso poimu, farkut istuu perseestä ja ovat sopivat myös vyötäröltä
*paitoina korkeintaa vuoden vanhoja ostoksia, kauluspaidat ovat harvoin ok. paitsi jos kauluspaita on rock ja siinä on asennetta. rokkarit voi käyttää vanhempia vaatteita, muttei kuitenkaan kirppikseltä hankittuja, sillä heidän pitää omata uskottavaa asennetta.
*ihana mies harrastaa joko yleisurheilua, tennistä tai jalkapalloa ja ehkä todella huonolla tasoituksella golfia silloin tällöin ja purjehdussikailua pari kertaa kesällä serkun veneellä hangossa.
*ihana mies ei juo sikakännejä paitsi pari kertaa vuodessa
*ihana mies ei ole mustasukkainen
*ihana mies on huumorintajuinen ja omaa hyvän itsetunnon
*ihana mies vaatii omaa aikaa ystäviensä kanssa ja antaa naisensa viettää aikaa omien ystäviensä kanssa
*ihana mies ei halua harrastaa pariskuntailtoja
*ihana mies imuroi
*ihana mies ei anna naisensa kantaa ostoksia kaupasta kotiin
*ihana mies ei koe itsetuntotuskia, jos nainen onkin pätevä ratissa
*ihana mies huolehtii hygieniastaan (suihku päivittäin ja hampaiden pesu aamuin illoin)
*ihana mies ei järjestä romanttisia yllätyksiä
*ihana mies ei kanna kukkia kotiin
*ihanan miehen mielestä parasta maailmassa on kotiruoka, elokuva naisensa seurassa ja 5-10 minuutin pano
*ihana mies ei syö suu auki mässyttäen
*ihana mies ei ole ylipainoinen
*ihana mies ymmärtää naisen anatomian päälle
*ihana mies osaa rakastella isolla ÄRRÄLLÄ

ajatustauko.... lisää tiedossa jos on tarvis.