Easy @ Hieronta - Did it move? Naah.

  • EasyLiving77

Sain joululahjaksi hieronnan Helsingin keskustassa sijaitsevaan "päiväkylpylä"-paikkaan.

Lahjakorttini eräpäivä oli katkolla elokuun 31., joten sain vihdoin ja viimein myös mentyä käyttämään lahjakorttini. Soitin paikkaan, ja kerroin, että lahjakortti menee vanhaksi, mutta että jos sopii niin tulisin vasta syyskuun puolella. Asia sopi, annoin nimeni, ja sain ajan syyskuun ensimmäiselle viikolle.

Kiiruhdin töistä ajoissa paikan päälle, koska "kannattaa tulla tänne ainakin 15 minuuttia ennen hieronta-aikaanne". Sain respan naiselta kylpytakin (mullahan oli päähieronta, wtf?) ja släbärit, jolla sitten hiihdin sinne paikan vakkari-asiakkaiden, keski-ikäisten bisnesrouvien sekaan loungeen lukemaan Gloriaa ja mutustelemaan cashew-pähkinöitä.

Pikkuhiljaa hierojat ja hoitajat kävivät poimimassa asiakkaansa loungesta: Nuoria naisia, kuten odottaa saattoikin. Paitsi tietysti se nuori mies, joka tuli hakemaan minut päähierontaani. Varmaan koko firman ainoa miestyöntekijä. Mietin, että ei jumaliste, vaikka tiesivät että täältä tulee mies, niin silti laittoivat mieshierojan. Ei tullut mieleenikään, että se olisi edes ollut mahdollista.

Ei, en odottanut mitään suihinottoa, eikä tällainen hieronta ole minulle eroottinen kokemus. Ja ei, en ole epävarma omasta seksuaalisuudestani enkä ole homofobikko tai homo.

Ei kaikelle muullekin: Ei, en oikein pystynyt rentoutumaan, ja ei, en varmasti nauttinut käsittelystä yhtä paljon kuin olisin, jos hieroja olisi ollut minkä tahansa ikäinen nainen.

Hierojanani ollut mies oli mukava ja reipas nuori kaveri, varmasti hyvä ja pätevä hieroja. Mutta se nyt vaan on niin, että jos joku mies hieroo minua öljyisillä käsillään niskasta, korvanlehdistä ja päänahasta, niin se tuntuu omituiselta, ei rentouttavalta. Ja vähän veikkaan, että samaa mieltä on 90% muistakin miehistä.

Oma fysioterapeuttini on vanhempi mies, ja hänen käsittelynsä jälkeen olo on taivaallinen. Mutta se on käytännöllistä hoitotyötä, siellä ei luistella kylpytakissa suitsukkeiden, joogajodlauksen ja hierontaöljyjen seassa "rentoutumassa".

Kiitos kuitenkin lahjasta! Ei se ole lahjan antajan vika, että paikan henkilökunta istuu oman pelisilmänsä päällä.

"Ehkä sä eksyit ja menit vahingossa Helsinki Gay Spahan?", murjoi kaverini.

Kiitti siitäkin.

-Easy-

3 kommenttia

Ainu-75

11.9.2008 09:25

Ruhhahhaa ;D Voi ressua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tomi

3.3.2009 15:13

Hauskempaa kuin kengille kuseva koira..!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus