1035 eksoottista eksoplaneettaa

  • 3001Europa

Rakas Maapallomme on bongattu Marsin taivaalta :) Mars Curiosity napsaisi äskettäin kuvan 160 miljoonan kilometrin päässä kiitävästä kosmisesta kodistamme ja tietysti pikkiriikkinen Kuukin pääsi nippanappa kuvaan mukaan. Aika pieni täplä tämä planeettamme on siinä kuvassa. Pieni täplä (se kuuluisa "pale blue dot"), joka sisältää miljardeja tietoisuuksia. Eipä kyllä voisi päätellä sen kuvan perusteella, että kosmoksen tyhjyydessä on elävä saareke ja tietoista elämää. Mutta mitä meidän pitäisi päätellä 1035:stä muusta täplästä kosmisessa naapurustossamme?

Onhan se todella kiva, että edes yksi planeetta kiinnostaa tiedotusvälineitä (kosmista nurkkapatriotismia varmaan), joiden tehtävä lienee ainakin tiedottaa :) Tutkiva journalismi varmaan voisi kaivella hiukkasen tuota planeettaläjää vaikkapa yhdessä tiedenaisten- ja miesten kanssa ja kertoa olisiko sielläkin vaikkapa jotain elämää muistuttavaa. Tuskinpa siellä sentään tietoisia olentoja voi olla... - olisihan se ennenkuulumatonta, että meillä olisi kosmisia naapureita (mitä lie olisivatkaan). Kiihtyvää vauhtia vahvistetaan uusia aurinkokuntamme ulkopuolisia planeettoja. Entäpä jos oikeasti niiden joukossa olisi toinen Maan kaltainen elävä planeetta, mikä ei ole mahdotonta, niin kertoisiko siitä meille joku. Vaikka se olisikin tosi kaukana, niin jo tieto sen olemassaolosta voisi aiheuttaa vipinää vintissä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus