Euroopan ja planeettamme rauha

  • 3001Europa

Olemme kuvitelleet elävämme pysyvän rauhan Euroopassa. Yksi rauhan "takuumiehistä" on ollut EU, jonka olemassaolon on ollut määrä sitoa eurooppalaiset mahtivaltiot tekemään yhteistyötä koko Euroopan hyväksi ja ehkäistä uusien sotien syntyminen Euroopassa. Kaksi maailmansotaa on lähtenyt Euroopasta. EU on epäonnistumassa siinä tehtävässä, johon se perustettiin. Mitä on tapahtunut? Missä on ollut EU:n asiantuntemus idänpolitiikassaan...eihän sopimuksen Ukrainan kanssa pitänyt johtaa sotaan ja tuhansien ihmisten kuolemaan vaan uuteen elämään, onneen ja onnellisuuteen.

On kuin kohtalon ivaa, että samanaikaisesti kun uusi sota uhkaa Eurooppaa, niin lähiavaruutemme eksoplaneettojen määrä on kasvanut jo noin 1800:aan. Tämä on uusi tilanne verrattuna toisen maailmansodan aattoon. Maapalloa ympäröi vieras elämä, josta valitettavasti useimmat ihmiset eivät ole tippaakaan kiinnostuneita, koska he tuijottavat vain omaan napaansa. Useimmat noistakin planeetoista kantaa elämää. Joukossa on tietoisia lajeja. On vain meidän omaa kyvyttömyyttämme, että emme ole vielä havainneet kuin vain 1800 planeettaa. Jos annamme rauhalle tilaisuuden, Maapallon valtiot tulevat hämmästymään. Viimeistään kahdenkymmenen vuoden sisällä meillä on todisteet elävistä maailmoista ja silloin Maapallon valtioiden täytyy katsoa totuutta silmiin. Siellä on muitakin, jotka katsovat meitä. Muut miljoonat sivilisaatiot ja tietoisuudet katsovat raukkoja ihmispoloisia, jotka vuosisadasta toiseen kärsivät sodista ja kurjuudesta, tappavat toisiaan motiivinaan primitiivinen reviirikäyttäytyminen, vallan- ja rahanhimo ja heikko itsetunto. Heikkoja ihmisiä, jotka eivät uskalla kohdata maailmankaikkeutta silmästä silmään. Maapallon valtioiden tietoisuus ympäröivästä maailmankaikkeudesta on primitiivisellä tasolla. Monista toiminnoista puuttuu täysin kokonaisvaltainen käsitys tekojen seurauksista ihmisille, koko ihmiskunnalle ja luonnolle. Ei meidän käsityskyky voi olla niin kapea, että sinne mahtuu vain oma heimo.

Jos galaksi ja eksoplaneetta tuntuvat vierailta käsitteiltä niin googlaa heti ja selvitä mitä ne ovat. Suosittelen tätä kaikille poliitikoille. Lähtekääpä pienelle kiertomatkalle galaksin ympäri ja kun tulette takaisin takaan, että näette Maapallon ja ihmisten asiat hieman eri näkökulmasta. Opiskelkaa tähtitiedettä, jotta tiedätte missä te toimeenpanette mahdollisuuksien taidetta. Ettekö todella ymmärrä, että olemassaolomme riippuu teidän päätöksistänne. Kaikki todellisuudet ovat mahdollisia - tämä on kvanttifysikaalinen fakta - miksi me ihmiset valitsemme ne kaikista kurjimmat todellisuudet. Te jotka päätätte - voitte olla kosmisia taiteilijoita. Näyttäkää maailmankaikkeudelle kuinka hienon todellisuuden osaatte luoda. Kuinka poistatte köyhyyden, kuinka annatte kaikille ihmisille oikeudet, kuinka lopetatte Maapallon sodat, kuinka pelastatte Maapallon luonnon, kuinka teette todellisuudesta sellaisen, jossa tietoinen kosmoksen olento voi kunnialla ja hyvällä omallatunnolla vaeltaa kohti onnea ja onnellisuutta.

Me ei selvitä ihmiskuntana tai ihmislajina, jos emme kykene laajentamaan tietoisuuttamme yli kapeiden kansallisten intressien ja itsekkään vallanhimon. Tiedättekö, että Maapallo kiitää avaruudessa 30 km sekunnissa ja siinä kiitäessään kosmisessa tyhjyydessä käymme typeriä, raukkamaisia sotia ja raiskaamme planeettaamme. Kuka poliitikko tietää mistä Maapallo ja ihmiset on tehty? Mitä tietoisuutemme ja elämä on? Missä Maapallo on? Jos tiedät niin olet todennäköisesti oikea kosminen mahdollisuuksien taiteilija ja Sinulta on lupa odottaa tekoja rauhan ja ihmisten onnellisuuden puolesta. Muut poliitikot: seuratkaa häntä ja luokaa yhdessä kosmista upeaa yhteiskuntiinne ja Maan päälle. Eläköön rauha ja elämä!

3 kommenttia

Franny_Berry

9.9.2014 11:07

<3 Tämä on niin vaikuttava, ettei voi lisätä mitään. Kiitos!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

9.9.2014 19:53

Kiitos Sinulle :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus