X-tason purkaus saavuttaa Maapallon

  • 3001Europa

Elämän "siittänyt" aurinkomme on purkautunut rajusti kahdesti kuluneella viikolla: maanantaina ja keskiviikkona. Jälkimmäinen on ollut voimakkain X-tason auringonpurkaus. Tämän G-luokan tähden hiukkaspurkaukset voivat aiheuttaa tänään häiriöitä telekommunikaatiossa ja sähkölinjoissa sekä vaikuttaa satelliitteihin. Vaikutus saattoi alkaa jo edellisen vuorokauden aikana.

Saattaapi olla, että purkaus vaikuttaa ihmisiinkin, koska meissäkin on sähkö-magneettinen kenttä ja solumme on tehty atomeista ja alkeishiukkasista, jotka puhuvat samaa kieltä kuin aurinko ja muut tähdet. Sähkömagneettiset, tähtien tuhkasta syntyneet aivomme luovat yhteiskunnallista todellisuuttamme ja ovat alttiita myös ihmisen luomien säteilylähteiden vaikutuksille. Vaikutuksia ei kai varmaan kukaan voi tietää tarkasti. Voipi olla, että ihmisten maailman monien poikkeuksellisten tapahtumien lähde on poikkeuksellisissa säteilymyrskyissä... Onkohan tuo aurinko nyt normaalia aktiivisempi - syyskuukin on ollut niin kesäisen lämmin...

Tunnetusti auringossa vety muuttuu heliumiksi ydinfuusiossa ja tunnetusti ilman tätä jatkuvaa ydinreaktiota ei meitä olisi olemassa. Pienen pienissä "mitättömissä" atomeissa on maailmankaikkeuden suurin voima. Ja se voima on meissä. Nyt voima landaa Maapallolle normaalia auringonpaistetta voimakkaampana. Kirjoitin viimeksi blogissani 7.3.2012 valtavasta auringonpurkauksesta - silloin elettiin Euroopassa syvän talous- ja finanssikriisin pyörteissä. Nyt Euroopassa soditaan. Tänään aamulla tuo meidän tähti paistaa todella kirkkaasti ...:)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus