Exoplanet party continues...

  • 3001Europa

Kuka on Maapallolla kiinnostunut eksoplaneetoista? Uusia maailmoja on taas lisätty Maailmojen kirjaan. Nyt NASA on vahvistanut 1015 eksoplaneetan olemassaolon. Muutama viikko sitten luku oli 976 ja noin kaksi vuotta sitten kun aloitin blogaamisen eksoplaneettoja oli 709. Kahdessa vuodessa on vahvistettu yli kolmen sadan uuden maailman olemassaolo. Mutta tätä ei voi lukea päivälehdestä - se on kyllä kummallista. Mutta onneksi on internet, josta löytää sen mistä jotkut vaikenevat.

Jo näiden runsaan tuhannen ekson joukossa saattaa olla elämän planeettoja - ehkäpä jopa vieraita sivilisaatioita. Joukkoon mahtuu ns.super-Maapalloja, joista ainakin osalla on äskettäin päätelty olevan valtameriä ja mantereita. Eksoplaneettoja arvioidaan olevan galaksissamme n. sata miljardia, joista ihmiskunta on varmuudella löytänyt vasta nuo 1015. Ensimmäinen ekso löytyi 90-luvulla. Eksoplaneetoissa ei ole kyse vain tähtitieteestä tai tieteestä yleensä vaan Maapallon ja ihmiskunnan idyllin ja lapsuuden päättymisestä. Hyvin pian voi koittaa aika jolloin jonkun täytyy ottaa kantaa.ja selittää tietämättömille ihmisille mitä tämä kaikki voi tarkoittaa - ihmisen, ihmiskunnan ja elämämme kannalta. Tiedemiehetkö sen tekevät?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus