Higgsin bosoneistako puhtia kevääseen?

  • 3001Europa

Vai että on uusia viitteitä Higgsin bosonien olemassaolosta? Näin kirjoitettiin eräässä lehdessä jokin aika sitten. Jotkut taitavat kutsua näitä bosoneita jumalhiukkasiksi. Siis maailmankaikkeus olisi täynnä näitä bosoneita, maailma olisi täynnä jumalhiukkasia... - niiden vuorovaikutus muiden hiukkasten kanssa tekisi maailmasta sellaisen kuin me sen havaitsemme. Ai niinkö - mitä tekemistä tällä muka voisi olla maailmamme kanssa. Nyt mä tiedän - täähän liittyy kai siihen yhtenäiseen kenttäteoriaan. Kaikki neljä luonnon perusvoimaa ovat yhden voiman ilmentymiä vai miten se menikään. Ei kai sillä voi olla mitään tekemistä tämän käsin koskeltavan jokapäiväisen elämämme kanssa. Vois olla aikamoinen paradigman muutos - ehkä se näkyis pitkälle. Bosoneista huolimatta tai ehkäpä juuri niiden vuoksi kevät on oivallista aikaa rakastua :)

2 kommenttia

MAgrippa

12.3.2012 21:02

Yritän työntää käteni seinän läpi, mutta se ei onnistu, vaikka kummatkin ovat lähes sataprosenttisesti tyhjää tilaa pikku hiukkasten välissä. WTF?

Kattotaas löytääkö sen Higgsin meidän CERN, vai jenkkien ruikkuinen kone.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus