Kepler-22b ja GJ667Cc

  • 3001Europa

Kun muutama päivä sitten näin Jupiterin ja Venuksen loistavan yötaivaalla kirkkaana lähekkäin, uudet maailmat tulivat mieleeni. Saas nähdä milloin lehdet alkavat kirjoittaa näistä uusista ulkomaailmoista eikä vain ulkomaista. Koittaakohan sellainen aika joskus. Mitä luulet? Kotimaa, ulkomaat, vieraat maailmat...Ne voisivat aloittaa vaikka Kepler-22b:stä, joka sijaitsee elämänvyöhykkeellä, vaikkakin aika kaukana meistä eli n. 600 valovuoden päässä. Se taitaa olla Maapalloa hiukan isompi planeetta, jossa voi olla vettä. Emotähti on - kuten meidän aurinkommekin - G-luokan tähti. Taitaa muuten olla vielä lähempänä meitä eräs lupaavampi planeetta - vain 22 valovuoden päässä sijaitsee GJ 667 Cc. Täältä taitaa löytää elämääkin - ainakin tosi hyvältä näyttää tässä vaiheessa. Tähtikirkasta kevättä!

2 kommenttia

Maars

21.3.2012 21:59

Riippuu tietenkin, minkälaisesta lehdestä on kyse. Ihmisten yleisimmin lukemat julkaisut tuskin alkavat kertomaan ulkomaailmoista, koska ne eivät luota ihmisen käsityskykyyn.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus