Life needs you

  • 3001Europa

Kun historian sotaisat haamut temmeltävät Euroopassa, on hyvä tietää ja muistaa, että jokainen ihminen on luonnon voima. Tarkoituksella syntynyt. Me ihmiset edustamme tietoista luonnon voimaa ja kosmista elämää. 3,6 miljardia vuotta vanha kosminen elämä ei halua sotaa ja tuhoa. Tämä elämä on luonnonvoima, joka haluaa elämän ja tietoisuuden kukoistavan Maapallolla. Ei ole meissä sellaista ihmistä, jonka struktuureissa ei olisi maailmankaikkeuden tietoa, viisautta, tunnetta ja älyä. Meillä on tahto ja kyky helliä elämää. Kaikessa karmeudessaan voimme myös toimia luonnon voimana, joka tuhoaa elämää, tuhoaa ihmisiä, tuhoaa kansoja. Säilyäkseen Maan päällä elämä ja tietoinen elämä tarvitsevat ihmisen tahdon puolelleen. Miljardien ihmisten tahdon. Miljoonat tai jopa miljardit ihmiset voivat kadota planeetalta kun kourallinen ihmisiä on alkanut viritellä sotakoneita alkukantaisten viettiensä ajamina kansallisten intressien ja reviiriensä puolustamiseksi.

Ihmiseen kätkeytyy koko maailmankaikkeuden tieto, elämän ja tietoisuuden koodit, kehomme kertoo maailmankaikkeuden historiasta, maailmankaikkeuden suurimmat voimat ovat soluissamme. Kehomme on briljantti taideteos, joka vastustaa maailmankaikkeuden kaaosta ja luo olemassaolollaan tietoista järjestystä maailmankaikkeuteen. Luomme uutta elämää, luomme tunnetta ja luomme kosmista tahtoa epäjärjestyksen keskellä. Yhden ihmisen luonnon voima on maailmankaikkeuden taidonnäyte: miljardien vuosien kosmiset prosessit ja maailmankaikkeuden kvanttifysikaaliset perusvoimat yhtyvät jokaisessa ihmisessä - sinussa - ja luovat tietoisen aineen järjestyksen aikaan ja paikkaan. Ihminen voi tämän voiman avulla siirtää vuoria ja lopettaa mielettömyyden, joka riivaa lajiamme. Remember always: we are starstuff, made of nuclear ashes of ancient giant stars. Starstuff does not kill people.

Ihminen on nerokas luonnonvoima. Ihmiseen on sitoutunut ennennäkemätöntä kosmista energiaa. Tietoisuutemme, älymme, viisautemme, tunteemme ja keskinäisen ykseytemme avulla voimme yhdessä varmistaa elämän jatkumisen planeetallamme ja maailmankaikkeudessa.

Sota sen sijaan voi pahimmillaan hävittää yhden tietoisen lajin - ihmiskunnan - maailmankaikkeudesta. Inhimillinen kärsimys on jo alkanut. Luonnollisesti ei ole kosmisestikaan merkityksetöntä mitä Euroopassa tai laajemmin planeetallamme juuri nyt tapahtuu. On paradoksaalista, että sotaihmiset tälläkin hetkellä haluavat luoda entropiaa Maapallolle. Hekin voisivat olla elämää säilyttäviä luonnonvoimaihmisiä mutta nyt sen sijaan he ovat olentoja, jotka käyttävät omaa luonnon voimaansa tuhoamiseen.

Tietoisia olentoja tuhoavat ihmiset ottavat myös kosmisen riskin. Lähtökohtaisesti kukaan heistä ei ole tehnyt mitään oman olemassaolonsa eteen mutta maailmankaikkeus on tehnyt kaiken heidän eteensä... Toivottavasti jokainen ymmärtää minkälaiset voimat ovat olleet liikkeellä ennen kuin ihminen on syntynyt aikaan ja paikkaan.

Pääsääntöisesti kaikilla ihmisillä on rajattomat mahdollisuudet selvittää itselleen objektiivisesti ja riippumattomasti millainen luonnon voima hän on. Tie voi olla vaikea mutta tieto on olemassa.

Jokainen ihminen on todiste luonnon voimasta, ja se voima on hänessä...Käytä sitä voimaa elämän hyväksi :)

3 kommenttia

Franny_Berry

21.8.2014 20:16

Hienoa,taasen! Iso sormi tälle eli peukku ;D Tulin vaan laittamaan kappaleen, lemppareitani tietenkin!
https://www.youtube.com/watch?v=Cv5BYEOQYLo

PEACE, L & L <3
Sherlock

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

22.8.2014 00:29

Thanks, Sherlock...life will prevail :)

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus