Miljoonia mustia aukkoja

  • 3001Europa

Tämäkin vielä - miljardien planeettojen lisäksi avaruudessa on miljoonia mustia aukkoja. WISE-teleskooppi on tällaisia uusia havaintoja tehnyt. Siis romahtaneita supermassiivisia tähtiä, joista ei edes valo pääse pakenemaan. Niinpä - ja galaksimme keskustassa väijyy supermassiivinen musta aukko "Sagittarius A". Onneksi ollaan galaksin laitamilla - eipä taida siitä syntyä päänvaivaa ihmiskunnalle. Mutta vaikuttavatkohan nämä uudet mustat aukot maailmankuvaamme. Tuskinpa - galaksimme on tunnetusti tähtien kehto mutta näyttää se olevan myös niiden eräänlainen hautausmaa. Nyt niitä mustan puhuvia aukkoja vaan näyttää olevan aika reippaasti. Voinemme keskittyä arkipäivän askareihimme ja tämän maailmamme ongelmiin kuten euron kriisiin...Yhtä mielenkiintoinen uutinen kuin uudet mustat aukot on Espanjan aikomus perustaa roskapankki ja pitkien korkojen nousukiito...Kuinka syyskuun ekalle päivälle sattuikin näin sateisen syksyinen päivä: vettä taivaan täydeltä...ja kesä on kohta kuin muisto vaan...

2 kommenttia

MAgrippa

2.9.2012 11:46

Olisikohan musta aukko keskellä ihan välttämätön jotta galaksi ei hajoaisi tähtisumuksi...Hmm.

Ajattelin itse Sagittariusta kun näin espanjalaisen Banco Santanderin tarjoavan suomalaisille palveluksiaan oikein mainoskampanjalla. :-)
Ovat panneet pankin rahat isoihin hotelleiden rakennusprojekteihin keskelle kivierämaiden ei-mitään.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus