Omnipotentit

  • 3001Europa

Muinoin erään kansakunnan kohtaloista päättivät omnipotentit jumalat Zeus ja kumppanit, toisen kansakunnan kohtaloista päättivät Mars ja kumppanit - sittemmin jumalten voima hiipui ja katosi ja näyttää kvanttifysiikan maailmassa siirtyneen omnipotenteille markkinoille, jotka ovat kuin jokin painovoima ikään. Markkinoiden voima on olemassa mutta et voi koskea etkä nähdä sitä mutta tunnet joka päivä että sillä on voimaa, joka heiluttaa ihmisiä ja planeettamme valtioita. Vie ehkä eurommekin mustaan aukkoon...
Onkohan myös vanha jumala eli Mars sen voiman ulottuvilla. YK:n sopimuksen mukaan taivaalliset kappaleet celestial bodies ovat ihmiskunnan yhteistä omaisuutta - kuten Mars. Onpa hyvä että tällainen sopimus on tehty - ihmiset voivat varmaan sitten yhdessä suunnitella kuinka koskematon planeetta palvelee ihmiskunnan yhteistä hyvää. Eikä vain tämä planeetta vaan myös eksoplaneetat, joita löytyy päivittäin. Tietysti sillä edellytyksellä, että ne eivät ole jo asuttuja. Ei tämä nyt varmaan hallitusohjelmassa lähivuosina vielä ole mutta ehkäpä nykynuoret saavat tätä sitten miettiä reippaina 7-kymppisinä. Tänään auringonnousu oli aivan upea - tähtemme omnipotentti ydinvoima lämmittää kolean aamun nopeasti ja voimme vielä nauttia lämmöstä. Rentoa viikonloppua :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus