Uusia eksoja Marsin huumassa

  • 3001Europa

No niin - myös Mars on päässyt näyttävästi suuren päivälehden ulkomaan uutisiin, vaikka ei se mikään maa tietenkään ole. Satunnainen tarkkailija suosittelisi jo tässä vaiheessa oman osaston perustamista ulkomaailmoille eivätkä kyseessä ole vain tiedeuutiset vaan myös ulkomaailmat ja politiikka -uutiset. Marsista virtaa koko ajan uutta ja hätkähdyttävää tietoa ja näyttää siltä, että on vain ajan kysymys milloin kansakunnille pidetään ehkäpä historian tärkeimmät puheet. Onhan se hyvä, että pikku hiljaa naapuriplaneettamme salat alkavat paljastua kun uusia eksoplaneettojakin löytyy kuin liukuhihnalta. Noin kuukauden aikana on vahvistettu 80 uuden maailman olemassaolo. Näitä vahvistettuja eksoplaneettoja on nyt 809.

Paradigman muutos on totaalinen, vaikka jostain syystä se ei vielä oikein näy todellisuudessa. Hieman kulunut vertaus on tietenkin Amerikan mantereen löytyminen, mikä mullisti sen ajan todellisuuden ja politiikan. Oli aika iso juttu uuden mantereen löytyminen aikoinaan mutta eipä näistä eksoplaneetoista vielä ole hirveästi meteliä pidetty. 809 maailmaa on historiallisesti varmaan pikkusen isompi juttu kuin yksi manner mutta eipä niistä eksoista kovin paljon tietoa vielä ole ja ovat vielä aika kaukana...joten maltetaan vielä...Mutta saattaapi globalisoituminen saada tulevaisuudessa uuden sisällön tässä planeettakavalkadissa vai mitä luulet?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus