Ydinvoiman pauloissa

  • 3001Europa

Oletko voiman puolella vai voimaa vastaan kysyi kerran eräs ilmeisen viisas olento. Hän täsmensi vielä tarkoittaneensa voimalla: nuclear force vai nuclear power. Hän sanoi olevansa hyvän forcen puolella mutta pahaa poweria vastaan. Force on meissä kaikissa ja kaikkialla, se pitää tähdet käynnissä, lämmittää ja valaisee planeettoja, synnyttää ja ylläpitää elämää. Power sen sijaan on ydinpommeissa ja voimaloissa ja ihmisen manipuloimana se voi tuhota elämää ihmisen käden kautta tarkoituksella tai onnettomuudessa.

Tämä viisas olento ihmetteli miksi ihminen on valjastanut ydinvoiman elämän tuhoamiseen. Ydinvoimasta tehty elämänmuoto rakentaa ydinpommeja oman elämänmuotonsa tuhoamiseksi. Voiko todella olla kysymys homo sapiensin reviirikäyttäytymisestä ja valtataistelusta. Mahtavat reviirit. Kuin simpanssit ikään.

Ilman ydinvoimaa ei olisi solujemme DNA:ta, ei olisi emäspareja, ei olisi meitäkään, ei olisi aurinkoa eikä tähtiä. Energia muuttuu aineeksi ja aine energiaksi. Semmoista ne viisaat ovat joskus päätelleet tutkittuaan atomeja. Aika heavyä.

Onko tämä nyt sitten jotenkin tärkeää kuntavaalien alla. On se. Tarvitsemme kanssaihmisille huolenpitoa ja välittämistä - ydinvoimaa virtaa hänenkin suonissaan saattaisi tämä viisas olento todeta. Ehkä se kuullaan vielä - mene ja tiedä. After all we are starstuff born in stellar nurseries and powered by nuclear force - all of us.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus