Viestejä muukalaisille

  • 3001Europa

Niin se Voyager I -avaruusluotain sitten poistui aurinkokunnastamme. 36 vuotta sitten avaruuteen lähetetty luotain on ensimmäinen ihmisen valmistama laite, joka on siirtynyt tähtienväliseen avaruuteen. Todella historiallinen tapahtuma! Tosin galaksin mittakaavassa ei ole päästy vielä kovin pitkälle 36 vuodessa...Luotaimessa on mukana paljon tietoa Maapallon elämästä ja planeetastamme, mikä on tarkoitettu kosmoksen syvyyksissä piileskeleville potentiaalisille alieneille: viesti heille siitä, että "hei täällä me ollaan"... Kuuluisa kosmologi Stephen Hawking on tosin varoitellut, että ei pitäisi rummuttaa olemassaolostamme alieneille, koska ne voivat olla pahiksia. Niitähän on kosmoksessa ainakin yhdellä planeetalla niin miksei sitten muuallakin avaruuden miljardeilla planeetoilla...

Nämä alienit ovat todellisia muukalaisia. Puhutaan muukalaisista keskuudessamme... !? mutta todellisia muukalaisia kukaan ei ole nähnytkään...Homo sapiensin väliset erot ovat olemattomia verrattuna eroihin, joita olisi homo sapiensin ja alien-muukalaisten välillä. Maapallon pahinkin rasisti syleilee kaiken värisiä ihmisiä sydämestään viimeistään päivänä jolloin ensimmäinen alien astuu hänen eteensä eikä se päivä välttämättä ole kovin kaukana. Galaksimmehan voi olla täynnä muukalaisia...:) Voyager I tosin etenee varsin hitaasti - hassua että se lentää hitaammin kuin aurinkokunta - joten pikemminkin valonnopeudella liikkuvat TV- ja radioaallot tavoittavat (ja ovat jo tavoittaneet) lähitähdet nopeammin kuin Voyager konsanaan. Jos vaikkapa Tau Cetillä (n. 12 valovuoden päässä) olisi alien-sivilisaatio, niin se olisi voinut seurata Maapallon TV- ja radiolähetyksiä jo monta kymmentä vuotta. Joten Hawkingin huolelle ei voi mitään, koskapa ihmiset katsovat TV:tä ja kuuntelevat radiota joka päivä ja lähetykset voidaan napata avaruuden syvyyksissä riittävän tehokkailla laitteilla. Nämä lähetykset paljastavat koruttomasti ja peittelemättä millaisia me ihmiset todella olemme - hyvyydessä ja pahuudessa...Pirtsakkaa syyspäivää kaikille cityläisille :)

4 kommenttia

Franny_Berry

21.9.2013 14:09

Niin, sinähän pääsit siihen pointtiin tuossa lopussa. Kukas hullu nyt tänne väen väkisin haluaisi ängetä, me ollaan ihan daijua porukkaa! Oikeasti :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

3001Europa

21.9.2013 20:15

Kiitos kommentistasi :) voihan olla, että kosmisessa naapurustossa onkin vain hyviksiä, jotka karttelevat ja syrjivät pelottavalta vaikuttavaa ihmiskuntaa...eivätkä koskaan tule moikkaamaan :)

Franny_Berry

22.9.2013 13:34

Niin.. No jos nyt referoisin ainoastaan uskomusta, että Maa on alieneiden koeplaneetta ja kenelläkään ei ole mitään tarvetta tulla tänne alkeelliseen tietoisuuteen, muiden kuin jo täällä olevien alieneiden, jotka lähettävät tieteellistä faktaa sinne keskukseen.

HUOM! Tämähän oli vain referointi yhdestä ajatus suunnasta... :)

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus