Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Edellinen

Olen suuri perhostenmetsästäjä  1

Perhosreissulla.

Hyvä pörinä.

Oli sinisiipeä, tesmaperhosta, ainakin paria lajia hopeatäplää (ketohopeatäplä, niittyhopeatäplä ja angervohopeatäplä), pihlajaperhosta, ritariperhosta, suokeltaperhosta, haapaperhosta, tummapapurikkoa sekä mittaamaton määrä mittareita ja yksi lanttuperhonen. Lisäksi sisilisko, kultakuoriainen ja lehtipistiäisen toukka.

Kallioplanetaariossa syömässä välillä (oli muuten hyvät ruuat) ja sitten kiipeäminen Laajavuoreen, josta löytyi ahomansikoita jälkiruuaksi. - Mutta miten ihmeessä jaksoin apo-juhlinnan jälkeisessä olotilassa kiivetä sinne?

Kesä <3





kynnet kuin korut  1

Kynnet huollettu ja tuli hienot! Violettia, mustat koristelut ja hopeista glitteriä. Nam. Tästä kynsistudiosta taitaa tulla vakiopaikkani. Nopea ja hyvä. Kynnet pysyvät ja huolto kestää tunnin entisen kahden tunnin sijaan, lisäksi samaan hintaan saa lakkauksen.

***

Kallionkodossa odotti järkytys. Puut ikkunan edestä oli kaadettu poissaollessa. Entinen vihreä maisema on nyt pelkkää vastapäistä rumaa kivitaloa. Kuuleekohan enää mustarastaan liverrystäkään. Ehkä on aika --



Juhannus  1

Juhannusjuhlaherkuttelua. Ahneesti.

Aloitus skumpalla ja mansikoilla.

Välilasku Lontooseen. Vessan löytämisen kanssa oli vain vaikeuksia.

Menu I

- Grillattua possun sisäfilettä. Olen kehitellyt mainion marinadin.
- Uusia perunoita ensimmäistä kertaa tälle kesälle.
- Grillattuja herkkusieniä pippurituorejuustotäytteellä.
- Kaalisalaattia höystettynä hampun siemenillä.

Menu II

- Tillisilliä ja uusia perunoita.
- Paahtoleipää ja ruislimppua sekä kylmäsavu- ja graavilohta.

Menu III

- Broilerin leikkeitä grillattuna tietenkin.
- Lisää grillattuja herkkusieniä.
- Grillattua maissia.

Aina on hyvä grillata.

Juomana Lapin Kulta ja Piqueras.

***

Sadetta ja kaiken kaikkiaan rauhallista. Olen ottanut rauhallisesti kaikesta epästä huolimatta. Töissäkin piipahdin hoitelemassa asioita. Jutustelua ystävän kanssa ja pit stopit terassilla.




ehkä  1

Ehkä tämä kaupunki on jo nähty. Ti-su. Jokaisena päivänä samat paikat, samat baarit. Melkein jo hävettää näyttää aina naamaansa saman baarin terassilla. Tiistaina tarjottiin skumppaa. Torstaina oli muuten vain hyvä terassikeli. Perjantaina käytiin syömässä Party-Party Chick. Lauantaina karonkka. Sunnuntaina silmälasien shoppailua raksulle ja pitsaa sekä tietysti ohimennen pit stop terassilla. Illalla grillattiin makkaraa ja makoiltiin sohvalla leffaa katsoen.

Mutta ehkä tämä kaupunki on tosiaan jo nähty. Ehkä on aika vaihtaa maisemaa. Tämä tuntuu kodilta ja kymmenen vuotta on pitkä aika. Jäisinkö silti kaipaamaan täältä jotakin. Ehkä jossakin muualla olisi tarjolla jotakin muuta, jotakin uutta, jotakin erilaista, jotakin enemmän kuin nyt, jotakin sellaista, jota elämältä haluan. Ehkä siitä on uskallettava ottaa selvää.

Edellinen