Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2009.
Edellinen

terveiset haikailijalle  1

Huomasin vähän huvittuneena päivän puheenaiheen olleen eksät. Tulipa mieleen raivoavista eksistä eräs raivoava eksä. Joillakin näyttää puimista olevan vielä vuosien jälkeenkin ja vaikeuksia elää valitsemallaan tiellä. Jotkut ne ei ymmärrä milloin päästää irti ja milloin tekevät itsestään vetelän ällöpyllyn lisäksi vielä naurettavan pellen kitistessään muille. Kannattaako ihmetellä, miksei yhteyttä pidetä - sitä saa mitä tilaa, mutta aina ei sitä mitä haluaa.


sushi-ilta  1

Ihana yllätys. Ärsyttävän vittumainen päivä töissä taistella taas kopiokoneen kanssa (teki mieli kammeta se rakkine ikkunasta ulos, miksi meillä ei voi olla sihteeriä tekemässä paskahommia), mutta kotona odotti sushiateria sakeineen päivineen. Hyvä ruoka, parempi mieli, vaikka sali jäikin väliin. Ihanaa arkea. Kihla-arkea, se sanoi. Pehmitti ja voiteli minut ja lähti orsille, enkä pistänyt lainkaan pahakseni.


totuttelua  1

En ole tottunut näihin sormuksiin vielä. Sormus sormessa tuntuu oudolta. Sormus raksun sormessa näyttää oudolta. Olen kai hidas tottumaan uusiin asioihin, tosin vastahan tässä on mennyt alle viikko näihin totutellessa.

Nopeasti kuitenkin tulivat, kuukausi luvattiin toimitusaikaa, mutta vain pari viikkoa meni. Nopeita toimituksia muualtakin, joskus hommat rullaa reippaasti.

Tuntuu jännältä, että sormessa on sormus. Hassulta. Kihelmöivältä. Uudelta, erilaiselta, erikoiselta. Ihan niin kuin olisin nyt jotenkin toisenlainen ihminen. Miten pieni rinkula voi vaikuttaa niin paljon?


huomioita  1

Elämäni ensimmäiset siniset kynnet. Ja sitten taas pakattiin kissat ja kimpsut ja kampsut ja matkattiin.

***

Vanhat luut vihoitteli ilmojen viiletessä, ilta meni maatessa peiton alla telkkua katsellen pahinta possulenssua peläten. Lääkkeenä hippiteetä ja raksu tarjoili kuumaa mustaherukkamehua terästettynä lorauksella liiviviinaa. Oli muuten erikoisen hajuista. LOL.

***

Huomioimisia ja huomioonottamisia.


supu-pusu  1

Kissat olivat järjestäneet pienen, ei niin mukavan, yllätyksen pesukoriin. Tästäkin saa syyttää vain ja ainoastaan omistajaa itseään niin kuin yleensäkin lemmikin tehdessä pahojaan. Lemmikin pääsy hiekka-astialle tulee olla esteetön ja itse astia puhdas. Kissa on siisti eläin.

***

Thaikkuravintolassa syömässä. Pienen paikan nimikin pääsi jo unohtumaan, mutta ruoka oli hyvää. Söin jättikatkarapuja punaisessa currykastikkeessa. Tulisuusaste II oli juuri sopiva makuhermoilleni, nautinnollisen kihelmöivä polttavan sijaan, makua korostava, eikä sitä peittävä. Uppopaistetusta ruuasta en pidä lainkaan. Rasva vain maistuu pahalta. Se tuli todettua taas eilen. Siksipä en kiinalaisestakaan alun perin pitänyt.

***

Harrastuksena (huonot) leffat. Välillä toinen lukee toisen nukkuessa, välillä toinen nukkuu toisen katsoessa läppäriltä roskaleffoja. Valo ei haittaa minua, ääni niinkin - onneksi on nappikuulokkeet ja voi nauttia läheisyydestä silloinkin. Arkista romantiikkaa.






Edellinen