Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Edellinen


Testailuosumia  1

Osaatko käyttäytyä:

Käyttäydyt perinteisesti ja sulavaliikkeisesti

Haluat kunnioittaa muita ihmisiä ja käyttäydyt useimmiten perinteisiä kaavoja noudattaen. Aina tämä ei kuitenkaan ole vain hyvä asia, vaan tietynasteinen vanhanaikaisuus saa sinut käyttäytymään toisinaan suomalaisen jäyhästi ja ehkä estää sinua oppimasta uusia tapoja.

Hallitset periaatteessa kaikki käytöstavat, ja lisäksi luovit sosiaalisissa kuvioissa panemalla oman persoonasi ja luovuutesi peliin. Selviät sujuvasti tilanteesta kuin tilanteesta.
Testin tekijöistä kaltaisiasi on 3 prosenttia.

***

Millainen vanhempi olet:

Huolehtijavanhempi

Haluat pitää pienokaisesi kaukana suuresta, pahasta maailmasta. Nukkuisit kuitenkin levollisemmin, jos et kantaisi huolta kaikesta.

Hyvät puolet: helppo ja turvattu lapsuus.
Huonot puolet: helppoa ja turvattua aikuisuutta ei ole. Miten siitä selviää, ellei saa lapsena harjoitella?






Eilen/tänään  1

Toissa yönä nukuin 12 tuntia, viime yönä ehkä hädintuskin kuusi.

Tänään aikaisin ylös ja kynsien huoltoon. Sitä toimenpidettä ei voi mitenkään miellyttäväksi sanoa, on se sellaista jahaamista. Mutta kauniit kynnet tuli. Edit. Tunne on silti niin kuin olisi vedetty karttakepillä näpeille.

Eilen käytiin kaupassa. Sunnuntaiaukioloajat ympärivuotisiksi! Ostin uuden vedenkeittimen edellisen hajottua. Nyt keittiössä loistaa avaruusajan terästä ja vihreää valoa.

Kävimme myös leffassa katsomassa uusimman Indiana Jonesin. Olihan se ihan viihdyttävä.

Illan päätteeksi pyöräytin vielä raparperipiirakan.



Koti-ilta  1

Kotona jälleen. Kylläpä tänne pääseminen kesti. Kissariiviöpirulainen kun karkasi, eikä päästy lähtemään ennen kuin se tuli reissultansa muutaman tunnin päästä takaisin. No, mikäpä siinä oli lekotellessa auringonpaisteessa puutarhassa krapulasta toipuen.

***

Kävin kasvimaalta ison nipun raparperiä. Huomenna teen raparperipiirakkaa! Lohen perkuutähteistä syntyi maittava kalakeitto eilen ja grillattu lohi onnistui myös mainiosti.

***

Eilisen vastapainoksi rauhallinen koti-ilta Euroviisujen parissa. - Superkaksari: Suomi ja Serbia. -

Tuli sitten eilen seisottua pöydällä kiillotettavana ja pyydettyä portsaria kantamaan narikkaan, ei vissiin huvittanut kävellä tai jotain - ja kantoihan se läpi baarin nätisti sylissään. :D

Edellinen