Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Edellinen


Heräämisiä  1

Aikainen herääminen reippaana aamuaurinkoon. Eilen kokkikolmoset loihtivat yhdessä simpukkakeittoa ja pestolohta. Viini vain ei tahtonut maistua. Jätettiin suosiolla kolme eri keikkaa väliin ja mentiin aikaisin nukkumaan.

***

Seisominen on yllättävän vaikeaa. Olen saanut itseni kiinni väärin seisomisesta jo monet kerrat.


Hykerryksiä  1

Yöllinen dialogi:

"Nukutko sinä?"
"Joo, nukun. Kysy nyt vielä onko tyyny hyvin."

Täytyy pitää kysymys mielessä. ;)

***

Nimpparilahja ostettu! Nyt pitää vain pari päivää kestää möläyttämättä sitä. Hykertelen mielessäni, sillä löysin aika hyvän lahjan.

***

Watchmen oli valitettavasti samanlainen pettymys kuin V for Vendetta. Odotin kai jotakin Xmenin tai Sin Cityn tasoista loistokamaa. Taisivat olla odotukset liian korkealla.


Asento, lepo!  1

Nyt pitää sit opetella seisomaan uudestaan vanhoilla päivillään. Naureskelin tuolle jutulle koko kotimatkan. Eihän sitä ihan heti uskoisi, että olkapäätä mennessään hoidattamaan vika löytyykin polvista. Oikein mukava ja asiallinen fysioterapeutti.

Aurinko paistaa. Kohta kaivan pyörän talviteloilta ja heitän talvipopot suoraan roskikseen.




Tänä päivänä  1

Joku sanoi kauniiksi, vailla taka-ajatuksia. Joku vain, ohimennessään. Sanoi ja meni vain. Joku sanoi kauniiksi, toinen pyysi anteeksi. Asiat eivät ole aina sitä mitä ne näyttävät, ne näyttäytyvät toisinaan toisenlaisina kun vain malttaa hetken odottaa - ajatella muuta ja muutos tulee ajallaan.

-kaunissilmä



Edellinen