Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Edellinen

Sahtia ja synttärit  1

Hauskat oli kekkerit. Ne molemmat. Ruoka oli hyvää, etenkin alkuruuat. Sekä erityisesti sahti. Ja se maittoi. Innostuin sahdista niin, ettei krapulakaan intoa poistanut. Synttärikakkua sitten syötiin hampaat irvessä krapuloiden niin, että ihan nauratti. Synttärilahjaksi sain ipod touchin. Aika arvokas vekotin. Pyysin kyllä halvempia lahjoja mutta en valita. :D Niin ja täytin kuulemma 19, teini vielä siis. ;)


Uusi laukku&alastonkokki  1

Nyt alkaa olla synttärilahjat itselle ostettu. On uudet kengät, uusi talvitakki ja uusi Jouni-laukku, joita on esitelty valmistujaispirskeissä tyylikkäänä korsetissa ja turkoosein kynsin.

***

Alaston kokki leipoi minulle kakun heti aamutuimaan. Jänskättää, mitähän muuta kivaa saan synttärilahjaksi. Illalla karoon.



Uusi takki  1

Olen kävellyt lumisateessa kaksi kertaa edestakaisin pääsemättä edes töihin asti. Nauttinut talvesta tässä ja nyt, tehnyt töitä etänä. Shoppaillut kaikkea aina hampunsiemenistä ja hamppumyslistä joulutorttuihin. Kaiken kruunaa uusi talvitakki, uudet kynnet ja uusi tukan sävy. Päivän värinä Green with Envy -turkoosi. Onneksi en ostanut takkia jo eilen, sillä löysin tänään paremman ja halvemmalla. Polvipituinen metallinhohtomusta untuvatoppatakki, juuri sellaisen halusinkin. Mikä tuuri. Erinomainen illallinen. Tsatsikissa sen salaisuus. Don Mendo Pergamino Reserva ei yllä ihan Raimatin tasolle.






Myräkkä  1

Mahtava myräkkä!

Harmi, kun en hoksannut ottaa kameraa mukaan tänä aamuna. Olisi tullut kauniita ja hauskoja sekä näillä leveysasteilla harvinaisia talvikuvia. Varmaankin kiireisiä ihmisiä harmitti lumenpaljous, mutta minua hymyilytti kaivaessa autoa lumen alta ja bussissa istuessa. - Opetus: Kannattaa varata tarpeeksi aikaa. - Lapsilla näytti olevan kivaa hyppiä lumihankeen ja laskea pulkkamäkeä, rakentaa lumilinnoja ja olla pulkassa vedettävänä pitkin katuja. Tuskin niin kovin usein sitä nykyään pääsevät kokemaan.

Päivän kysymys: akryyli vai geeli?

Edellinen