Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2010.

helppo  1

Olenko koskaan kuullut mitään niin kaunista. Mitään niin aitoa. Mitään niin suoraan sydämestä. Näen sanat ja kuulen äänen korvissani kaukaa erivesiltä.

Läsnäoloa. Jotakin voimallista siinä on. Kun on helppo ja hyvä olla. Voi vain olla. Viihtyy. On mukavaa. Mistään ei tarvitse vääntää, eikä kääntää. Asiat menevät omalla painollaan. Se läsnäolo ja aitous on jotakin käsinkosketeltavaa.

Ei runoilija-kirjailija-taitelija-älykkö ja silti enemmän läsnä ja aito. Sanoo muutamassa sanassa enemmän, paremmin, kauniimmin. Tarkoittaa sitä. Se ei ole vain prameita sanoja, ja sitä enemmän se merkitsee, sen arvokkaampaa se on.


lyhyestä  1

Sali <3 Siellä olen onnellinen.

Söpöys. Jotkut sitten on vaan niin mun tyyppiä, niin mun tyyppiä. Toiset ei. Toisten kanssa treffit menee putkeen, toisten ei.

Kekrituparit köyritty. Herkkua oli monenlaista: sienikeittoa ja -muhennosta, juuresmuhennosta ja uunijuureksia sekä lammaspataa ja sen seitsemän sortin lisuketta ja kahvileipää. Nam. Omistava luokka osaa.

Maanantaifiiliksiä ja uskonmenetyksiä. Mutta sitten tulee pullopostia erimeriltä ja treffipyyntöjä. Hyviä, kauniita, mukavia ihmisiä, hyviä, kauniita, mukavia kommentteja.


muistutus  1

Terveellinen muistutus menneestä. Alkoikin ne muistot olla jo liian ruusuisia, mutta onneksi tuli tipautus todellisuuteen.

Ei voi muuta sanoa kuin että kuinka onnellinen olenkaan, ettei minun tarvitse enää sietää tuollaista.

Ulkona sataa räntää ja minä olen todella onnellinen, että olen juuri tässä juuri nyt, enkä siellä missä olin vuosi sitten.


hyvyyksiä  1

- Pitkästä aikaa seura, jossa viihtyy. Ei ala ahdistaa heti puolen tunnin jälkeen se, että nurkissa pyörii joku. On vain mukava olla, helppo olla. Voi vain olla.

- Hiihtoliitto yli puoli vuotta. Ei pahaa sanaa. Hauskakin vielä. - Työ-/vierashuone nimettiin mietiskelyhuoneeksi.

- Lausunto, jota parempaa ei voisi enää saada. Tulevien arpajaisten kannalta positiivisempaa ei enää voisi olla.

- Ystävät hyvät.


ihmemiehiä, vaan ei macgyvereita (valitettavasti)  1

Kaikkea sitä ihminen joutuu kokemaan. Kertatapaamisen jälkeen saa peräänsä parin viikon sekoilun. Käsittämättömiä viestejä ja solvausta sekä mustamaalausta ympäriinsä. Kaiken kruunasivat julkiset puheet siitä kuinka minut pitäisi niitata. Pitää näimmä vähän tarkemmin katsoa, ketä sitä tapaa ja ketä ei, jos pakkien antaminen ottaa noin kovasti itsetunnon päälle. Eihän nyt kukaan normaali ihminen reagoi yhden tapaamisen ja yksien treffien jälkeen tuolla tavalla.

Oppia ikä kaikki: luota intuitioon. Jos intuitio varoittaa, ettei kaikki ole kohdallaan, puhumattakaan ihmisistä, jotka varoittavat samasta, on syytä kuunnella. Sattuneesta syystä olen kiertänyt tietyt piirit pariutumismielessä kaukaa ja tämä tapaus vahvisti sääntöä.

Sitten heti perään tämä toinen sankari. Ei on ei ja sitä ei pitäisi kovin montaa kertaa joutua toistelemaan. Ihan kuin olisi joku velvollisuus ottaa avoreisin vastaan, jos joku urpo sattuu vain tulemaan samaan kaupunkiin. Haloo, oluella käynti ei ole vielä merkki siitä, että olisimme naimisissa tai edes menossa naimaan. Mitä miesten päässä oikein liikkuu?

Ns. normi-ihmisten kohdalla vastaavaa ei ole tapahtunut, ei on ei ja pakit on otettu vastaan niin kuin miehet, eikä perään ole jääty roikkumaan ja sekoilemaan.


tuparietkot  1

Ruusuja. Suolaa. Leipää. Silityslauta. Viskiä. Puolukoita.

Uskomattoman nopeaa kaupantekoa ja biletystä uudessa korsetissa.

Korsetti, kumia, kuvia, köysiä.

Sen seitsemän yövierasta yökerhovierailun jälkeen.

Oli siinä mulla taas vieraat, kun ruokaa ja juomaa oli bileiden jälkeen enemmän kuin ennen niitä.

Hyvässä seurassa aika kului taas kuin siivillä yhdessä hujauksessa. Pian taas uudestaan!