Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.
Edellinen

We(e)-me  2

Tarina siitä, kuinka syntyy me

Laulaako kunnian kukko niille, jotka esittelevät toisten tekemisiä ja saavutuksia ominaan?

Vähän sama kuin urheilukisoissa. Kun Suomi pärjää, me olemme voittajia. Kun Suomi häviää, niin urheilija(t) itse kantavat siitä vastuun.

Onko vain menestys on yhteistä? Ja itse asiassa, onko vain menestys mainitsemisen arvoista?

Toinen tarina onkin sitten tarina minä-ihmisestä. Minäkeskeisestä egosentrikosta, jonka kaikki tekemiset ovat Suuria Saavutuksia ja Menestyksiä.

Me-ihminen ottaa kunnian toisen puolesta ja tekee siitä Meidän Yhteisen, minä-ihminen tekee kaikista vähäpätöisimmistäkin asioista kunniaa itselleen.


Pe-su  1

Perjantaina kirjoitin elämäni ensimmäiset tankat. Kävin salilla ja saunottiin. Grillissä tirisi hirvenvasan filettä, maissia ja kevätsipulia.

Lauantaina/ja sunnuntaina/piknikillä@Tuskassa. Eväänä mansikoita ja kirsikoita, rieskarullia ja punkkua/olutta. Dyykattu kaunotar rullaa kivasti ja tuo liikkumisen vapautta. Vanhaa kaveriakin ehdin pitkästä aikaa tavata.

Illalla vielä loput vasan fileestä grilliin ja sitten katsomaan matsia.

-hC


B-cause  1

Päässä soi rakkauslauluja ja muita ajattelemisen aiheita.

***

Mutta, kuten Scarlett sanoisi, ajattelen sitä huomenna, sillä nyt on nukkumaanmenoaika. Samoin lupaan itselleni hoitavani ne pari rästissä olevaa juttua.

***

Tilataidetta: Rysä keskellä huonetta.


Choose Life  5

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?

***

I chose Life, My Life.



Keskiviikko kehkeytyy  1

Nukutti oikein makeasti. Unissa matkustettiin tiiviisti.
*
Odotan jo illan ottelua ja voin kuvitella sen menon Kreuzbergissa, jos Turkki voittaa. Loppuotteluvisio: Turkki-Venäjä, jonka Venäjä Euroviisuhuumassa voittaa?
*
Sitä ennen hieman muita aktiviteetteja. Kuten vaikkapa astianpesukonefetissejä ja sängynpetausfetissejä.


2vk  1

Lohis täytti tänään kaksi viikkoa. Nahka on luotu jo aika hyvin, sillä se ei enää juurikaan kutia. Yritimme shoppailla aleissa sen kunniaksi. Mutta kaupoissa oli vain kamalia äitiysmekkorytkyjä. Sitten menimme salille ja treenasimme kovaa.

***

Illalla perehdyimme mielenkiintoiseen rikosten maailmaan: Tekijänoikeusrikos. Kunnianloukkaus. Identiteettirikos. Niistä saisi jo aika hyvän syytössopan keitettyä. Jos kiinnostaisi.

***

Nyt meitä kiinnostaa unien katselu.



Teidät on hyväksytty  1

Maaliskuun lopulla lähetin lintuseni maailmalle. Tänään saan tiedon. Se on hyväksytty. Minut on hyväksytty. Tähänastisen urani isoin juttu on edessä loppusyksyllä.

***

Pitäisikö joskus varoa mitä sitä oikein tavoittelee, sillä näyttää siltä, että saan tavoittelemani. Kurkotan kuuseen ja pääsen koskettamaan tähtiä. Kenties matkalla muutun tähdeksi itsekin.

Edellinen