elämä

  • hokkupii

Ei elettyä elämää kadu, elämätöntä katuu. Ja on tässä elettykin niin, että hitaampia hirvittää. Voisi jo vaihteeksi vaikka rauhoittua aloilleen. Koska tietyt asiat jäivät vaivaamaan ja mietityttämään, minä halusin elämänmuutosta. Ja sain sen. Pitäisi varoa mitä haluaa, sillä sen voi saada.

Muutoksia muutosten perään. Hetken olin rikaskin.

Puoli vuotta sitten minä uskalsin vihdoin ottaa askeleen, joka olisi pitänyt tehdä jo paljon aiemmin. Antaa periksi nopeammin, luovuttaa helpommalla. Mutta minulla on tapana hakata päätä seinään. Yrittää siihen viimeiseen asti ja antaa kaikkeni. Ja kuinka minä annoinkaan.

Halusin elämäni ensimmäisen kunnon kesäloman ja pidin sen. Hauskaa oli, mutta rankkaa. Romaaneja tuli luettua ja mökillä käytyä kissojen kanssa sääskien syötävänä ja uitua sen pakollisen kerran tällekin kesälle. Terassilla istuttu ja ulkona syöty enemmän kuin budjetti sallisi. Grillattu on myös ahkerasti kotipihalla, sekä itseä että ruokaa - olen ruskeampi kuin koskaan. Tätä pihaa tulee pian ikävä. Festareilla taisi jäädä käymättä tänä kesänä, mutta sen sijaan päätin kymmenen vuoden jälkeen luopua ennakkoluuloistani ja kävin ralleissa.

Vielä on kesää jäljellä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus