Hyvä krapula

  • hokkupii

Pitäisiköhän krapuloida usemmin. On ollut niin hyvää krapulanhoitoa herkullisella ruualla ja muulla mukavalla toiminnalla. Puuhastelulla ja jutustelulla.

Pyttipannu itse tehdyistä lihapullista metsäsienikastikkeella ja atsikalla maustettuna oli elämäni paras ja ihan itse tehty. Iltapalaksi hedelmäsalaattia ja lättyjä kermavaahdolla ja omenahillolla. En muista milloin viimeksi olisin syönyt - saatika sitten itse tehnyt - lättyjä.

Sain yhden duuneihin liittyvän nettisoftan vihdoinkin viikon taistelun jälkeen toimimaan. Jihuu! Se helpottaa huomattavasti hommia etänä. Tosin huomenna olen taas paikan päällä, mutta ensi kerran etänä sitten. Olen erittäin tyytyväinen.

Aikamoinen suoritus krapulapäivälle, mutta kävimmehän Kauppatorillakin päivällä ihastelemassa keliä ja räpsimässä kuvia eilisessä huumassa jääneitä pyöriä hakiessa. Olen vielä ensihuumassa pokkarini kanssa ja Pharmaani naureskelee, että olen kuin pahinkin japanilaisturisti. Kuvanvakaaja on muuten loistava keksintö.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus