hyvä päivä :)

  • hokkupii

Aamu alkoi posti- ja ruokakauppareissulla. Tuli valittua ruokakauppa oikein; Ei ruuhkaa sitten niin minkäänlaista! Ja lähtiessä silmäpeliä nuorten komeiden poliisien kanssa.

Neljä kassillista ruokaa, eiköhän noilla yhden joulun pärjää. Postista hain omat joululahjat ja kuukuppi juuri sopivasti käyttöön saman tien.

Illalla käväisin vielä töissä ja pöydällä odotti yllätyspaketti: iPod nano! Osallistuin taannoin asiakaspalvelukyselyyn rasti ruutuun -meiningillä ja kyllä kannatti. Värikin on juuri minua: violetti.

Tänään tuli myös opeteltua auton konepeltin avaus ja pissapojan täyttö sekä ostettua loput joululahjat.

Huomenna ajelen etelään, suunnitelmissa kynsihuolto ja armotonta ruuanlaittoa.

Totesin juuri, että kynsiin on parissa vuodessa mennyt parin etelänmatkan verran rahaa. Lomat kestää viikon pari, mutta kynsistä on iloa joka päivä, joten miksipä ei. Kauneus ei ole ilmaista. Viimeksi, kun tein salilla mavea oli jalat niin jumissa, niin jumissa. Tänään mavea tehdessä takaa kuului: "Hyvältä näyttää!"

Illan kruunasi Terry Pratchettin kirjaan perustuva elokuva Hogwatch. Aivan loistava pätkä! Siitä tulee jouluperinne tuleville lapsilleni. Se on päätetty. Ja täytyy lukea lisää Pratchettia tuon yhden velipojalta lahjaksi saadun teoksen lisäksi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus