kesän täyttymys

  • hokkupii

Nyt on kesän tavoitteet täytetty. Pääsin maailmanpyörään, Korkeasaareen ja Porvooseen höyryjunalla kuten olin toivonutkin. Olen lueskellut pihalla auringosta ja lämmöstä nauttien ja säilönyt torilta ostetut mansikat.

Se juna oli kuuma ja ammuttu täyteen. Porvoo oli kaunis ja kesäinen. Timbaalin etanat olivat hyviä. Laivalla tarkeni olla kannella koko matkan ihastelemassa maisemia. Käytiin Tornissa Helsingin yllä drinkillä. Kotona odottivat ravut, torilta ostetut maukkaat perunat ja muut lisukkeet.

Menikö jotakin sittenkin pieleen?

"Onni asuu yksinkertaisuudessa ja kohtuullisuudessa – lasi viiniä, kastanja, pieni vaatimaton liesi, meren kohina, ei muuta." - Zorbas

Lisää lainauksia:

Karsi turhuus, keskity elämään.

Älä yritä ymmärtää kaikkea. Hellitä täydellisen hallinnan ja ymmärryksen illuusiosta. Mutta raivaa aikaa oppiaksesi itsellesi tärkeitä asioita yhä paremmin.

Täsmennä itsellesi, mikä on Iso Tavoitteesi ja tärkein tehtäväsi ammattilaisena. Pidä nämä asiat mielessäsi tehdessäsi arkisia valintojasi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus