oma koti kullan kallis

  • hokkupii

Muutto takana, elämä edessä. Ihka oma koti. <3

Ajattelin ensin, että jään kaipaamaan vanhaa kotia, jossa asuin viisi vuotta, ja tirautan itkut painaessani oven viimeistä kertaa kiinni. Se oli hyvä paikka asua, valoisa ja ihanan vehreällä alueella. Mutta pelko pois, surutyötä oli kuitenkin aikaa tehdä sopivasti. Vietettiin kunnon läksiäisetkin ja uusi koti alkoi tuntua omalta kodilta heti. Huolimatta tavarakaaoksesta ja purkamattomista laatikoista. - Mihin ihmeeseen muuten ihminen tarvitsee näin paljon roinaa? Pakatessa ei ehtinyt paljon karsia, vaikka siihenkin meni reilut kaksi päivää, mutta ronskilla kädellä saa romu lähteä. Nyt on tilaa, vaikkei entisessäkään sen puutteesta kärsitty, mutta vieläkin enemmän sitä saa olla. Askeettiset kaapit! päivän sanapari.

Ensimmäisenä iltana uudessa kotona väsytti niin, että simahdin heti. Toisena lähdettiin toverin kanssa oluelle. Tihuutti vettä niin kuin aikoinaan Belfastissa. Tuntui mielettömältä lähteä eka kertaa omasta kotoa oluelle ja palata. Ulkona oli kylmä, siihen on taas totutteleminen helteiden jälkeen, ja kotona oli kiva käpertyä sohvalle juomaan kuumaa kaakaota. Keväällä ostamani sohva sopii kuin sopiikin hyvin asunnon väreihin. Asunnon värit miellyttävät silmää. Pienintäkään pintaremonttia ei tarvinnut tehdä. Tummat laminaatit, vaaleat seinät, paljon ikkunoita. Keittiössä on astianpesukone - ei enää käsin tiskausta, jesjesjes! Oma työ-/vierashuone. Qummalta tilaamani taulu on vielä ripustamatta seinälle, toinen kirjahylly kokoamatta, kissojen raapimapuu pystyttämättä ja pari lamppua puuttuu - yhden asensin ihan itse! Pikkuhiljaa tavarat löytänevät paikkansa, mutta kyllä tässä vielä iltapuhteita riittää.

Itse tavaroiden roudaus oli harvinaisen helppo. Muuttofirman lisäksi oli neljä vapaaehtoista kantamassa tavaroita - kiitos heille - sekä teollisuushissi helpottamassa. Mutta on tämä muuttaminen silti rankkaa touhua. Viikko siinä mennä hurahti tuosta vaan. Kissat ovat sopeutuneet heti ensi-illasta lähtien hyvin ja juoksentelevat ympäri kämppää.

Ensimmäinen viikonloppu omassa kotona oli railakas. Perjantaina kävimme JJK:n matsissa ja lauantaina Killerillä raveissa. Kesän tavoitteet on täytetty. Oli aivan mahtavaa! Vaikka viimeiset puoli vuotta onkin ollut mukavaa ja hauskaa aikaa, niin nyt oli harvinaisen mukavaa ja hauskaa. Kiitos hyvän seuran sekä hyvien vanhojen että uusien. Kämppä on sisäänajettu! Enää vain tuparit puuttuu. Lienevätköhän yhtä railakkaat kuin läksiäisetkin?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus