supu-pusu

  • hokkupii

Kissat olivat järjestäneet pienen, ei niin mukavan, yllätyksen pesukoriin. Tästäkin saa syyttää vain ja ainoastaan omistajaa itseään niin kuin yleensäkin lemmikin tehdessä pahojaan. Lemmikin pääsy hiekka-astialle tulee olla esteetön ja itse astia puhdas. Kissa on siisti eläin.

***

Thaikkuravintolassa syömässä. Pienen paikan nimikin pääsi jo unohtumaan, mutta ruoka oli hyvää. Söin jättikatkarapuja punaisessa currykastikkeessa. Tulisuusaste II oli juuri sopiva makuhermoilleni, nautinnollisen kihelmöivä polttavan sijaan, makua korostava, eikä sitä peittävä. Uppopaistetusta ruuasta en pidä lainkaan. Rasva vain maistuu pahalta. Se tuli todettua taas eilen. Siksipä en kiinalaisestakaan alun perin pitänyt.

***

Harrastuksena (huonot) leffat. Välillä toinen lukee toisen nukkuessa, välillä toinen nukkuu toisen katsoessa läppäriltä roskaleffoja. Valo ei haittaa minua, ääni niinkin - onneksi on nappikuulokkeet ja voi nauttia läheisyydestä silloinkin. Arkista romantiikkaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus