kotona taas

  • jeera

Selvisin paukkupakkasista, parista tuhannesta ajokilometrista, ankkurihisseistä, laudan kanssa tohelluksesta ja kaikista niistä after skissä nautituista rommikaakaoista melko vähin vaurioin ja nyt maittaa taas röhnötys kotisoffalla. Tää Levin keikka oli kyllä ehdottomasti meikkiksen parhain loma, ei vedä kaukomaat vertoja Suomen Lapille.

Vuokrattiin viikoks kaveriporukalla ihan simohieno hirsimökki, saunottiin joka päivä ja heiluttiin rinteissä kunnes lihakset huusi armoa, ja seuraavana päivänä sitten lissää, nami! En ihme kyllä ollu juuri ollenkaan jumissa enkä edes mustelmilla, vaikka kävin viitenä päivänä mäessä riehumassa ja eksyin merkattujen rinteiden ulkopuolellekin lunta pöllyttämään.

Pisculaiset oli hoidossa ihan huippupaikassa, nekin vaan maata retkottaa onnesta ymmyrkäisinä. Ovat saaneet viilettää vapaina ja riehua muiden hoidokkien kanssa, tarkkailla tapahtumia pihan tarhauksessa ja kaluta luita mielin määrin. Haettiin pois niin hoitolan pitäjä vaan totesi, että näissä sitä riittää virtaa.. Jep jep, hieman aktiivisia koirulaisia nämä meidän lapsukaiset.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus