-Jules-

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.

1 vee!  2

Meil on tänään murun kanssa ihka oikea ensimmäinen vuosipäivä!
Tehtiin näihin aikoihin viime vuonna yhdessä piparkakkutalo, joten muru oli ostanut piparimausteisen rahkakakun juhlan kunniaksi (muisti, etten tykkää kermavaahdosta). <3 On se niiiiiiiin ihana!
Vuosi jo kiNpassa, kukapa olisi uskonut.. :D
Nyt ei muuta kun nom nom, love is in the air.


nettipimento  2

Olin melkein viikon ilman nettiä. Meni viimein hermot tuohon sikamokkulaan ja päätin heittää jorpakkoon mokoman härpäkkeen. Selvisi sitten syykin, miksei koskaan toiminut kuin pätkittäin.. Myyjä katteli kartasta, että just meiän kodin ympärystä on huonon signaalin aluetta. No, en kyllä yhtään ihmettele, tääl ei oo muuta kun peltoo ja omakotitaloo ja tietty meidän hehkeä betonibunkkerikortteli. Sain jonkin vahvistaja-antennin ja entistä ehomman mokkulan. Nyt odottelen, josko se rupiaa pelittään vai onko syytä tuikata tuleen koko Sonera.


Chevy Van in memoriam  1

Nyt meni loppukin katu-uskottavuus. Mun päästöhirviöni, rakas romuläjä, kyytiläisten kauhu ja Suuri Kuurouttaja on saateltu seisontavakuutukseen. Murheellisen ruosteisena, kylmänä kuin kuolema ja vailla tietoa tulevasta, siellä se seisoo koko kauheudessaan isukin pihassa. Ei irtoa sen kovia kokeneesta koneesta enää yhtään festarireissua, sen repaleiset penkit ei majoita ainoatakaan matkalla väsähtänyttä eikä sen rääkättyjä ovia enää kitisytetä saranoillaan. Lepää levollisesti, rakas koslaseni, ruostu rauhassa, rakastan sinua ikuisesti. *huokaus*

Ostin viistoista vuotta uudemman hiivatin tilalle. Tilaa on vain puolet entisestä, mutta myös kulutus ja meteli tippuivat puoleen. Sateella ei tule vettä sisään, kahvat ei jää käteen ja pyyhkimissä on useampi kuin yksi toiminto plus ne saa kytkettyä päälle sieltä mistä pitääkin, ei enää jälkikäteen asennettuja ihmevipuja kummallisissa ja luoksepääsemättömissä paikoissa.

Ikävähän tässä tulee. Vani on kuitenkin ollut osa mun elämää ja siihen on kerinnyt kehittää melkosen tunnesiteen. Hiivatti on uusi ja hieno, mutta siltä puuttuu ainakin toistaiseksi sielu. Katsotaan uudelleen sitten, kun se ensimmäistä kertaa jättää mut korpeen kiroamaan, että kuinka sielukas pikkuhelvettiläinen siitä kuoriutuukaan.