-Jules-

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Pakko jipittää!  1

Oih nyt on niin pakko hihcua! Kaveri muuttaa naisensa kanssa yhteen, ja sen maailman hienoin seitkytlukusohva, jota oon kadehtinu ensihetkestä, jää ylimääräseks. Ja arvakkaas, kuka sen saa.. :DDD En oo vielä ees uutta emäntää tavannu, mutta selvästikin olen jo sen ylin fani, koska omistaa hienon uuden soffan minkä ansiosta kävi niin kuin kävi. Jee! Jee! JEEEE!

Sen lisäks uuden kauden rugbytreenit alkaa ens viikolla, ja mun lonkka kestää ainakin päivittäiset kuntotreenit, joten kykenen luultavasti osallistumaan lajiharkkoihinkin, ou jee! Siis ihan mega OU JEE! Kyllä nyt on pientä ihmistä onnella paiskattu kaiken syysmasiksen keskellä. <3


kuulumisia puskasta  1

oih, mä niin tykkään tästä meidän asuinalueesta, puolessa tunnissa fillaroi keskustaan mutta silti vieressä on peltoa ja metsää, missä koissut voi vapauttaa telmimään. Ollaan harjoteltu neitien kanssa kovasti kaikenlaista viime aikoina, että saa muut lenkkeilijät olla rauhassa liian innokkaasti tuttavuutta tekeviltä koirankuonolaisilta. On mukavaa mennä pitkin polkuja, kun ei tarvitse enää peljätä, että josko rekut ryntää tervehtimään liikkeellä olevia lajitovereita.

Toissa viikonloppuna löydettiin parin kilometrin päästä nuotiopaikkakin, ja pitihän sitä käydä grillaamassa maggarat ja haistelemassa savuja. Ihme sinällään, ettei edes häntäkarvat hiiltyneet pörrääjiltä, malttoivat mokomat pysytellä sivummalla. Tosin nuorempi neiti yritti varastaa jäähtymässä olleen makkaran ennen aikojaan, mutta luovutti kyllä pois kun komento kävi. Melkoinen muutos koirasta, joka on tottunut tappelemaan ruuastaan katulaumassa.

Eilisen jokseenkin krapulaisissa tunnelmissa oli kiva seistä keskellä peltoa pää jäässä, kun haukut huiteli peltohiirten perässä ja kiikutti ylpeinä saaliiksi saamansa hiirenpoloiset arvioitaviksi.. Piti sitten pahoinvoivana leikkiä tosi kiinnostunutta ruokalahjasta ja antaa ymmärtää, että suuri johtaja on nyt kylläinen ja saat syödä hiiresi ihan itse. Entisenä rottafarmarina meikällä on miltei tippa linssissä niiden pienten raatojen kanssa, mutta minkäs teet, kehua pitää kun saalistus tuottaa tulosta, on se niin syvällä koiraan koodattuna.


Ei sais nauraa, mutku..  2

Tilattiin lemmikkieläinliikkeestä pisceille sellaset laatat kaulaan killumaan, missä on niiden nimet ja meidän molempien puhelinnumerot. Oltiin molemmat paikalla ja lueteltiin omat numeromme kaupan tädille, joka raapusti ne tilausvihkoon.

Laatat tuli eilen postissa ja kappas kummaa, nyt pitää lähteä kaiverruttaan ne uusiks, kun muru oli sanonut sitten vanhempiensa puhelinnumeron. On vähän julmaa naureskella raksulle, mutta on se vaan niin sulonen..

Tai sitten tää on sen ovelaakin ovelampi salajuoni saada mut lähtemään muuallekin kuin metsiin riehumaan koirien kanssa, kuka tietää ;) Oon kyllä liikaa mökkiytyny viime aikoina, ei ole paljon huvittanut käydä ihmisten ilmoilla. Tätä menoa oon valmis muuttamaan vuoden sisällä jonnekin korpeen, tiettöman taipaleen taa torppaan, missä ei ole mitään mukavuuksia. Täytynee reipastua ja saada taas sosiaalinen vaihde silmään.


Uus tukka  1

Rupes ketuttaan ko ei pipon alta nähny enää mtn, tukka mokoma mennyt taas kasvamaan ja peittämään maisemat. Oli liian vähän aikaa tehdä kunnon tukanleikkuu, joten sohin saksilla summamutikassa sinne tänne vajaat puolisen tuntia, vedin lakin korville ja juoksin bussiin. Tulin kotia ja rupesin tarkasteleen lopputulosta: mulla on kuin onkin ihan aito ja oikea tamperelainen takatukka! Jee!

Meiltä puuttuu sellanen peilikaappi, josta olis paljon hyötyä kuontalon takaosien nyrhimisessä. Mutta kun löysin kirpparilta niin ihqusöpön peilin kylppäriin, niin ei siihen nyt voi enää muuta laittaa. Mielenkiintosta vaan tää sokkona leikkely, kukaan ei taatusti anna mun koskea enää hiuksiinsa jos meen tunnustaa että sain tän ite aikaan. Onneksi on pipokausi.


uudenvuodenjärjestelyitä  1

Saatiin mainio möksä vuokralle vuodenvaihteeks, Levi here we come. Pitänee kiireen vilkkaa lähetellä tiedusteluja koirahoitoloihin, josko neidit sais jonnekin kivaan mestaan osaltaan lomaileen. Noita hoitoloita tuntuu olevan vähän joka lähtöön, mutta outoa että kaikilla ei ole edes kotisivuja. En osaa sellaiseen paikkaan luottaa, josta ei saa mitään tietoa tai edes kuvia nähdä. Ja luulisi, että kotisivut olisi melko edullinen tapa mainostaa yritystään, kumma kun eivät ole tarttuneet tilaisuuteen.

Alkuun meinasin pitää kivenkovaan kiinni siitä, että minähän en lähde, jollei pisculat tule mukaan. Mutta sitten tajusin ajatella asiaa vähän muutenkin kun itsekkäästä lähtökohdasta, ja kai tämä on parempi vaihtoehto kuin matkustuttaa niitä tuhannen kilometrin päähän vaan, jotta saisivat nököttää mökissä odottamassa meitä rinteestä. Tuskin ihan koirien unelmien uusivuosi olla vieraassa paikassa yksinään kauheassa paukkeessa.


Hyvä hetki  1

Muru läks koirakouluun yhen piscin kanssa, toinen istuu kun liimattuna kiinni mussa ja napittaa noilla suloisen suurila silmillään ihan megahellyyttävästi. Se on ruvennut rauhottumaan viime aikoina tosi mainiosti, pistää vaan maate eikä ravaa enää ympäri huushollia kuin sillä olis mehiläisparvi pepussa. Just nyt koirien suhteen on kaikki niin pöörfekt, muutenkin asiat tosi mainiosti. Tuntuu tosi syylliseltä olla tässä nyt sitten masentuneena saikulla, kun maailma on ihan just mallillaan.