-Jules-

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

virhe  3

Tein megamokan: Join kupin kahvia kello 18 jälkeen. Nyt ei uni tule, nukkumatti on lakossa. Tulee vaan väsynyttä älämölöä, jossa ei ole päätä eikä häntää. Hyperaktiivisuuskohtaus iskee.

Tähän kun yhdistetään mun kolmatta päivää kestävä tupakkalakkoni, niin pehmustetun kopin ovi onkin jo kutsuvasti raollaan..


muumimamma  1

Tein tänään ruokaa, joka oli kuulemma sen näköistä, mitä muumimamma aina padassaan keittelee. Tulin hirmu hyvälle tuulelle, ihan semmoinen lämpöinen ja pehmeä olo ilmaantui sisuksiin. Muumimamma on kaikista Janssonin hahmoista vähiten munlainen, mutta se on sellainen lempeä ja ihana. Mulla ei olis mitään sitä vastaan, että mutkin voitais nähdä välillä ihanana. huoh..

Tiesinhän. Tuolla koulutuksessa musta yritetään väkisellä vääntää pullantuoksuista ja äidillistä täti-ihmistä, grr. Vaihdan kostoks linjaa, meen vaikka sorvariks tai muuten äijäilemään metallipuolelle.

No en. Koska oikeastaan tuollon ihan kivaa, vaikka mä irvistelenkin kaikille mätöille, missä on lihaa tai kalaa ja joihin mun pitää koskea. Suuhun asti ei sentään kukaan pakota laittamaan, mutta onhan se vähän hassua väsätä apetta, jota ei itse suostu edes maistamaan.


tilitän  1

Uh, pitäis kirjottaa essee ja mä vaan notkun koneella ihan muissa kuvioissa. Mullon ollu kaks täyttä päivää aikaa raapustaa jotain kasaan, ja tässä sitä taas ollaan, palautuspäivää edeltävänä iltana puolivalmiin tuotelman kanssa. Nukuttaa, mut ei voi mennä nukkumaan kun pitää saada essee valmiiksi, muttei voi kirjottaa sitä valmiiksi, kun nukuttaa..

Kun pitää siivota, ei siivous maita, mutta jos pitää kirjoittaa joku raportti niin siivous onkin sillä hetkellä ihan supermielekästä hommaa. Jos pitää viedä kissoja ulos niin ei tasan nappaa mennä seisomaan pusikkoon selvittelemään flexiä irti aluskasvillisuudesta, mutta kummasti se muuntuu innostavaksi puhaksi jos pitäisi olla ruuanlaittopuuhissa tai porata peilille seinään kiinnike. Ja se peili pitää saada ripustettua seinälle iskuporan avustuksella vaikka keskellä yötä, jos vaihtoehtona on tenttikirjan tankkaaminen..

Pitää vissiin kehittää joku systeemi, ottaa ja järjestää kaikki tekemistä odottavat pikkasen ikävähköt hommat, muka aikastaa niiden deadlinea parilla päivällä ja jaksottaa ne niin, että yksi tulee valmiiksi silloin kun kolmatta piti olla viimeistään lopettelemassa ja niin pois päin, vähän kun dominopalikat ne hoitaa toinen toisensa pois päiväjärjestyksesta. Heh, mihin kaikkeen ihmismieli keksiikään ryhtyä välttääkseen yhden hemmetin kirjotustehtävän, kauheat itsensä huijaukset kehissä ja täydestä menee.. :)