Lets muutetaan

  • jeera

Tänään on vuorossa hauska leikki nimeltään säädetään niin maan perkuleesti. Kämppiksen kamat pitäs roudata sen uusille asuinsijoille ja murun romppeet tilalle. Tietenkään tuleva ex-kämppikseni ei ole vielä edes pakannut kaikkea ja puolet tavaroista unohtuu tai muuten vaan särkyy matkalla, kun ei viitsitty sitten kunnolla hoitaa sitä pakkailupuolta. Oi miten odotankaan innolla sitä, kun kolme ihmistä pääsee mätkimään toisiaan imurinvarsilla ja ohimennen huitomaan seinät täyteen reikiä, kun ei sitten viitsitty katsoa sitä sohvaa roudatessa että mihinkäs sitä oltiinkaan viemässä. Ja kun miehistä on kysymys, niin niitä laatikoitahan ehdottomasti täytyy haalia syliin sellaiset pinot, ettei kantaja näkis kaukoputkellakaan eteensä sieltä takaa..

Tästä tulee siis oikein leppoisa päivä, kunhan vaan viipotan useiden tuntejen metsälenkillä koissujen kanssa. Parasta pitää rekut ja omat hermot kaukana tästä operaatiosta, tulla sitten illemmalla vaan katselemaan että minkäs kokoiseksi se oviaukko on laajennettu pelin tuoksinnassa ja että oikein olohuoneen keskellekö se pesukone piti sitten sijottaa. Uu jea.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus