Löytyi!

  • jeera

Mun kalenteri löytyi viimein! Oon ihminen, joka ei ikinä hukkaa mitään, ja siksi multa meneekin ihan pönttö sekasin kun vaikka vasen lempisukka katoaa pesukoneesta. Se kalenteri on muutosta lähtien ollu teillä tiettymättömillä ja niin kyllä sitten minäkin. Miltei ollu käsillä paluu vanhoihin kauheisiin aikoihin, jolloin olin säännöllisesti myöhässä joka sovitusta kellonlyömästä ja stressasin, unohtelin ja jätin hoitamatta asioitani. Mutta ei hätää, pelastus on täällä tänään ja homma takas raiteilla, sillä kalenteri viitoittaa taas mun tietä kohti kaikenlaisia tapaamisia. Minusta tulee taas Järjestelmällinen ja Asiansa Hyvin Hoitava Henkilö, tap tap, nyt voin taputtaa itseäni hyväksyvästi olalle.

Pitäskö jälkeenpäin täyttää sivut kuluneen kesän osalta: Ma ryyppäsin, ti pussikaljailin, ke makasin krapulassa ja niin edelleen.. Eihän se nyt noin mennyt mutta jotenkin tänä kesänä on lähtenyt paljon enempi viihteelle kun yleensä. Mun tiukkapiposuus ja streittarimeininki on lieventymässä, mikä on ihan hyvä asia, kunhan ei sitten mene toiseen äärilaitaan. Tein sellasen päihdelinkin alkoholitestin ja voin taputtaa itseäni toisellekin olkapäälle, sillä tästäkin päätellen olen Kunniallinen Kohtuukäyttäjä, jonka viinanläträys ei ole vaaraksi kansanterveydelle. Olen myös itselleen isoilla kirjaimilla vinoileva pikkupiru =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus