onnellista napinaa

  • jeera

Voi mun jalkaparkoja, niillei oo nyt yhtään kivaa. Seisoskelin koko päivän ja säntäilin ihmisjoukkoon karkailevan pallon perässä, kenkävalinta ois voinu olla sporttisempi tohon hommaan. Oltiin joukkueen nimissä pitämässä sellasta pallonheittokojua särkkiksen päättäreissä, mikä osottautu tosi kivaks puuhaks. Ihmisiä piisas ja meidän itseväkertämä heittoteline kesti iltaan asti kunnialla, vaikka muutama tyyppi paiskoikin voimainsa takaa. Sateeltakin säästyttiin, mitä nyt vähäsen loppumetreillä ripsautti, just siinä meidän oman porukan kisan aikoihin. Harmikseni en voittanu sitä palkintotuoppia, mutta voin syyttää sateen liukastamaa palloa ;)

Tästä pitäs vielä selvitä baareilemaan, mutta nyt taitaa väsy iskeä muuallekin kun jalkoihin. Höpöttelin pitkin päivää kaikkee mitä keksin kun kunnon markkinaemäntä konsanaan, ja nyt alkaa olla aika nollat taulussa. Täytynee jättää iltariennot väliin, eiköhän tän päivän sosiaalisen kanssakäymisen kiintiö oo jo täyttyny ihan mukavasti. Nyt kun sais vaan jalkahieronnan niin mun taivas olis just siinä. Pitäsköhän laittaa deitti-ilmo että jalkahieroja hakusessa, heh!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus