se siitä kivasta illasta

  • jeera

Ei vittu tästä ei tule loppua. Piti olla kiva viikonloppu kavereiden kanssa, tyttöjen ilta eilen Helsingissä, niin enköhän mä kehittäny jostain hohtokeilaamisen aikana sellasen infernaalisen päänsäryn, että loppuilta meni vasaranpauketta kuunnellessa. Olin jättäny kipulääkkeet pois, että saan vetää oikein kunnon kännit ja rentoutua välillä. Tulipahan todistettua siinä se, ettei ne mömmöt mitään auta ton koiven kanssa, sama särky se oli ilman pilsuja kun niiden kanssakin. Mutta bonukseksi sain sitten kivan pikku hedarin, nyt on vakavasti huonoa karmaa liikkeellä -ja paljon!

Kotiinkaan ei oikein voinu lähteä yöllä lepäämään, kun kotiovelle oli pari sataa kilsaa. En kuitenkaan halunnu pilata muiden iltaa sillä, että olis lähetty takasin kämpille, joten istuin ravintolan metelissä ja näin tähtiä. Jos oli vielä jotain epäilystä, että joku SK-ravintoloista vois olla ihan mukiinmenevä paikka, niin ne luulot kyllä karisi siinä istuksiessa. Voinpa sanoa että voin pahoin myös visuaalisesti, sillä se ysärimeno oli jo pikkasen liikaa. Tai sitten mä vaan oon vanha ja väsyny. Ja kipee!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus