Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

Kaapissa(ko?)  1

Aargh. Unohdin taman osan uudessa tyopaikassa aloittamisesta. Ikuinen heteronormisuus.
Ehdin jo niin tottua siihen, etta edellisessa tyopaikassa kaikki tiesivat minusta ja vaimosta ilman sen kummempaa ilmoitusta. Se ikaan kuin selvisi ihmisille hitaasti ja varmasti, kun oltiin samassa tyopaikassa. Nyt ollaan eri paikoissa. Ja kun mun ulkomuotoni ei varsinaisesti kailota "rekkalesbo!!!!!" niin kaikkien automaattinen oletus on, etta olen hetero. En aikonut olla varsinaisesti kaapissa. Mutta en halua mitaan julistustakaan tehda. Joten ajattelin, etta jos joku kysyy jotain asiaan liittyvaa, mainitsen siita kuin ohimennen.
Tama tilanne meni juuri asken minulta ohi. Puhuin tyokaverin kanssa mahdollisesta tulevasta muutostani. Han kysyi "oh, with your boyfriend?" Sekunnit kuluivat hitaasti ohi. Lopulta tokaisin "no". Enka muuta. En sitten kuitenkaan ollut valmis outtaamaan itseani niinkuin olin kovana suunnitellut.
Aargh.


Kahden tyopaikan loukussa  1

Hah. Tassahan ihan naurattaa. Aina ennen on joutunut ihan polvet verilla kerjaamaan tyopaikkaa. Kunhan edes joku huolis. Ja nyt noi tyonantajat ihan tappelevat minusta. Tulee ihan paha mieli sanoa, etta ei, en mina nyt teille tule toihin, mutta katotaan sitte tulevaisuudessa. Ei, ei edes jos tarjoatte lisaa rahaa. Elamassa on muutakin kuin raha. Ala nyt viitsi itkea. (no ok. viimeinen lause liioiteltu. eivat ne sentaan itkeneet ole. ainakin pysyivat hillitsemaan itsensa siihen asti etta paasivat yksityiseen paikkaan.)
Hah. Eli loppujen lopuksi tyottoman elamani loppuukin vasta maanantaina. Koska valitsin sen toisen paikan. Vielakin aikaa hengailla.
Pitaa lahtea salille.


Tyottomyyden sietamaton keveys...  1

.. lahestyy uhkaavasti loppuaan. Huomenna pitas alottaa. Uusi duuni siis. Tai ilmeisesti kayda vaan allekirjoittamassa sopimus ja antaa pankkitiedot yms. Juuh. Antakaa minulle rahaa kiitos.

Kohta kun ei ole enaa aikaa, pitanee nyt syventya tuohon facebook-jutskaan. Kun on minua sinne kutsuttu ja on kuulemma niin mahtavaa.

Meen nyt sita katsomaan sitte.