Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Huh hah hei....  2

... ja rommia pullo. Itse asiassa baarikaapissa (tai no. vaatekaapin paalla. eipa ole tullut baarikaappia hankittua tahan meian 10 nelion asuintilaan.) on pullo Malibua muiden muassa, mutta nyt kuitenkin nautin vahan Millers-olutta lauantain ratoksi. Nyt on vuorossa ruhtinaalliset kolme (3) vapaapaivaa, hallelujah, praise the Lord. Toinen, suurempi syy tahan autuaalliseen olotilaan on, etta nyt on pantu suunnitelmat uusiksi ja tulevaisuus nayttaa sangen miellyttavalta. Jannittavalta. 90% varmasti otan loparit toista toukokuun lopussa ja mennaan kesaksi Espanjaan kielikurssille. 3 kuukautta Madridissa, sitten ehka (todennakoisesti) takaisin Dubliniin ja katellaan muita toita. Oli alunperin tarkoitus olla nykyisessa duunissa viela syyskuuhun asti, mutta toisaalta alkaa menna hermot ja jarki ja kaikki muukin. Koko ajan on kiireisempaa ja stressaavampaa ja kesa on kaikkein hulluinta aikaa. Ja kun kerran taloudellinen tilanne sallii pienen breikin tyoelamasta niin kannattaahan se pitaa :)

Nyt tuntuu NIIN hyvalta. Puhumattakaan siita, etta ennen irtisanoutumista on viela edessa puolentoista vkon Suomen loma seka toinen puolentoista vkon Teneriffan loma, jotka tuli varattua ennen kuin tahan paatokseen paadyttiin. Noh, suunnitelmat elaa, ela sinakin. Niin sanoin joskus kaverille, joka ei voinut sietaa mun mielen muuttumista ja olen edelleen vahvasti sita mielta. En voisi sietaa sita, jos olisin nyt duunista, josta suunnittelisin jaavani elakkeelle. Nyt kun kaikki on taas avoinna, on niin vapaa olo. Maailma taynna mahdollisuuksia :)


Takaisin arkeen.  2

Olipas kiva miniloma. Ensin St. Patrick's Dayn riehumista taalla Dublinissa. Oli hassua olla _yokerhossa_ (gay-sellaisessa) klo 19 tienoilla. Sitten Sligoon kolmen paivan kylpylalomalle. Poreammeessa lekottelua, jalkahierontaa ja kokovartalo-shiatsuhierontaa. Ah. Siihen vois vaikka tottua.

Tanaan sitten piti palata arkeen kotona, pyykinpesun ja ruoanlaiton merkeissa. Ja huomenna toihin. Toisaalta, mikas siina. Sai kai tassa taas vahan lisaa voimia arkielamaa varten. (kivempaa tietysti olisi olla aina lomalla. mutta ennen lottovoittoa siita on turha haaveilla. ja toisaalta. siihenkin varmaan pettyisi. parempi kun ei tarvitse pettya.)


I need a holiday. Now.  1

Onneksi miniloma lahestyy. Huomenna on viimeinen tyopaiva ennen viiden (5) paivan vapaata. Jippijaijee. Lauantaina on St. Patrick's day eli irkkulaisten kansallisjuhla, jota vietetaan... no, voitte arvata. Suunnilleen uimalla oluessa. Lisaksi kaikki ovat tavallistakin riehakkaampia ja pukeutuvat vihreisiin. Taidan kayda itsekin huomenna hankkimassa jotain naurettavaa neliapila-rekvisiittaa itselle ja vaimolle, niin sulaudutaan joukkoon vihreaan. Sitten sunnuntaina suunnataan lansirannikolle 2 paivan kylpylalomalle. Hallelujah! Sita tassa juuri kaivataankin. Kuntoilua, hyvaa ruokaa ja hierontaa. Eikohan siita saa taas elinvoimaa seuraavaa lomaa odotellessa.

Olen muuten havainnut itsessani vakavia city-kyllastymisen merkkeja. Blogia tulee kirjoitettua yha harvemmin. Ja kun lepakkoluolakaan ei tunnu minua enaa paikalle huolivan (ei toimi. vaikka kuinka yritan. en yleensa paase luolaan sisaan tai en ainakaan pysty mtn kirjoittamaan. ketuttaa.) niin eipa taalla ole mulle paljoa tarjottavaa. Hmph. Ehkapa pieni tauko tekee hyvaa ja rupeaa taas kiinnostamaan enemman. Tai jos ei. Niin sitten ei.


Taalla taas.  1

No niin. Lievan painostuksen (muruseni, tiedat kylla kenesta puhun!) alaisena vaivaudun pienen tauon jalkeen blogeilemaan. Nyt kun on hyvaa aikaa (olen toissa). Toiden jalkeen tanaan pitaakin suunnata suoraan yoelamaan, on eraan kollegan laksiaiset. Emt, minusta suuri osa biletyksen ilosta on se vaihe, kun voi rauhassa kotona ottaa ensin pari drinkkia ja laittautua natiksi. (tai no. tehda mita tehtavissa on.) Tiiattehan, tama aarimmaisen tyttomainen "mita-ma-laitan-paalle-ku-nama-kengat-ei-sovi-taman-topin-kans-eika-mulla-ole-hienoja-korviksia-minkalaista-luomivaria-laittaisin"-hysteria. Ja samalla puida kaikkea maan paalla kavereiden kanssa ennen baariin lahtoa. Jotenkin tama, kun joudun menemaan suoraan toista, vahentaa iloa huomattavasti. Siihen mennessa kun paasen baariin asti, kaikki ovat jo melkoisessa seilissa eika siella muutenkaan kuule mtn. Ja vaikka mulla on vaihtovaatteet mukana ja lisaan hieman sotamaalia ennen baariinmenoa, ei siita saa sellaista kunnon laittautumisen iloa. Anyway. Parempi kuitenkin menna nyt kuin jaada kotiin istumaan. Tulee varmaan olemaan tappava ilta, tuntien irkkujen biletyskyvyt.

Toisin kuin muruni epaili, elamassani _ei_ ole tapahtunut kummempia muutoksia blogi-hiljaisuuteni aikana. Mita nyt melkein muutettiin. Kuten olen joskus aiemmin maininnut, kamppiksia on talossamme vahan turhan monta. Paatettiin sitten melko spontaanisti etsia uusi kamppa tyyliin helmikuun toiseksi viimeinen paiva (kun maaliskuun vuokra pitaa maksaa vasta kuun ensimmainen paiva:D). Kaytiin sitten katsomassa paria kamppaa, joista toinen olisi ollut suht taydellinen. Tai siis se ensimmainen. Kyseessa olisi ollut KERROSTALOASUNTO = mun kirjoissa normaali tapa asua omakotitalon jakamisen sijasta. Kamppiksiakin olisi ollut vain yksi (1). Mutta. Jaatiin sitten empimaan ja mentiin katsomaan toista mahdollista kamppaa (totaalista ajantuhlausta). Ja silla aikaa se ensimmainen kamppa oli mennyt. Kovaa on peli Dublinin asuntomarkkinoilla edelleen. Eli piti sitten vuokra maksaa talle kuulle ja muuttaa mahdollisesti ensi kuun alussa. Suattaapi olla, etta meille tulee kamppikseksi uusi tuttavuus Suomesta ;)

Niin. Ja mitahan muuta. Varattiin matka Teneriffalle toukokuussa. Mennaan kultsin, hanen siskonsa ja siskon poikaystavan kanssa. Saali, etta Kanarian saarilla on kaikenmaailman junttituristien takia niin huono maine. Minuakin (matkailusnobia :P) puolittain havettaa kertoa menevani sinne. Mutta itse asiassa siella on niin kaunista luontoa etta jo pelkastaan sen takia kannattaa menna. (ja ehka vahan biitsielaman. ja biletyksenkin. vahan vain.)

Ei kai tassa muuta ole ehtinyt tapahtumaan. Ei kai mulle noin yleensakaan koskaan mitaan. (itsesaalivinguntaa)