Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Melkein huhtikuu.  1

Hah. Aprillipaiva lahestyy. Eipa silla etta ketaan aikoisin aprillata. Mutta kivaa kun kevat alkaa olla jo taalla. Ilmat vahan lampenee. Eilen oli muuten mita hirvittavin sade. Satoi tuntikausia kuin Esterin helmoista. Mika oli minusta vaan kivaa kun olin kotona eika tarvinnut menna mihinkaan.

Muuten ei ollut kivaa. Vaimolla oli paha allergia ja tasta syysta oli sangen huonovointinen ja kiukkuinen. Mie puolestani yskin keuhkojani pellolle koko yon. Eli kumpikaan meista ei nukkunut. Ja nyt mie oon edelleen kipea ja vaimokekin on nyt tulossa kipeaksi. Ja ahistaa kun oli ihan tavallinen viikonloppu pitkan viikonlopun sijaan ja ihan kokonainen tyoviikko. Pitkasta aikaa.

Pitaa keksia jotain piristysta.


Niin paljon vapaata, niin vahan toita.  1

Hah. Taas vapaapaiva. Viime viikolla oli 3,5 paivaa toita ja talla viikolla 3 paivaa. Muuten vaan vapaata. Paasiainen ja St. Patrick's day ja yks pekkaspaivakin viela. Kivaisaa.

Tanaan vaimoke on toissa joten olen ihan yksinani kotona. En ole tehnyt enka aio tehda yhtaan mitaan. Olen koneella, katoin hetken jotain Ricki Lake show'n tyylista juttua ("I found out that my sister is my mother but who is my father" oli topic) ja olen kirjoittanut tuntikausia. Tuntuu niin hyvalta joskus vaan olla rauhassa, yksin ja purkaa niita ajatuksia mita paassa pyorii.


Suhteellisen aurinkoista.  1

On irkkumittareilla mitaten aurinkoista. Eli siis puolipilvista. Ja valilla satelee vahan. Ja sitten taas aurinko pilkahtaa. Eli on hyva ilma.

On hyva olo. Tama viikko menee hirmuista vauhtia, mika on hyva. Koska sitten viikonloppu tulee nopeammin. Ja tana viikonloppuna ollaan ihan rauhassa. Ei mitaan suunnitelmia. Mita nyt varmaan kaydaan salilla. Ja ehka ystis tulee kaymaan. Mutta on kivaa olla ihan rauhassa.

Mutta nyt muuten rupes ketuttaan. Kun halusin tai siis olen jo tavallaan paattanyt menna juhannukseksi Suomeen. Ja vaimoke menee samaan aikaan kotimaahansa. Mutta just nyt sain selville, etta eikos se hvetin Pride ole taalla just siihen aikaan. Kolmas Pride taalla enka koskaan paase kunnolla mukaan. Ekana vuonna olin toissa, viime vuonna olin kylla mukana mutta ihan yksin kun vaimoke oli taas poissa ja samoin oli kaverit... ja nyt muka suunnittelin etta mentais isolla porukalla. Kun en enemman noita sateenkaarikavereita ja kaikkea. Niin eikohan pida sattua juuri samalle vkonlopulle kuin meian reissu. Toisaalta taas. Paasen viettamaan juhannusta ekaa kertaa moneen vuoteen. Onhan sekin jotain.


Purkauksen jalkeen.  2

Eh. Just tasta syysta en yleensa blogiin kirjoita mitaan kovin henk. koht. juttua. Kun sitten jalkeen pain havettaa. Varsinkin jos joku on kommentoinut ja tajuan, etta joku oikeasti lukeekin jotain mun kirjotteluja joskus. Eihan se mun vaimo ole mikaan paha ihminen. Ja mita ikina ongelmaa meilla ikina onkaan, se on hyvin valiaikaista ja menee siis ohi nopeasti. Vihoissani kirjoitin ja siksi meni liioitteluksi niin kuin helposti tapahtuu.

Eli siis. Kaikki on nyt hyvin ja vkonloppu meni hienosti. Oltiin siis siella ravintolassa ja teatterissa ja jalkeen pain vielapa baarissa ja ilta meni tosi mukavasti. Sunnuntaina sitten kuulin jarkyttavia uutisia, joita en tahan toista, kun koskevat siis kaveria joka oli myos mukana illanvietossa. Nyt vahan huolettaa. Muuten oli ihan taydellisen kivaisa viikonloppu. Ikavaa kun se loppui niin ikavasti.