Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Naapurina Norman Bates  1

... ja muita Málagan ihmeita.

Niin. Ollaan tultu siihen tulokseen, etta meidan naapurissa asuu Norman Bates aiteineen. Kyse on itse asiassa meidan kamppaa vastapaata olevasta rakennuksessa kujan toisella puolella. Ja Normanin parveke on meidan parveketta vasten. Selitan. Kyseessa on siis sellainen keski-ikainen mieshenkilo. Melko ruokkoamaton sellainen. Hanet olemme nahneet. Lisaksi kampasta kantautuu taukoamatta omituinen kahea vanhan naisen aani(?). Tata naista (?) emme ole nahneet. Norman ja aitinsa(?) ovat aarimmaisen aanekkaita henkiloita. Ensinnakin telkkari on paalla vuorokauden ympari niin kovalla, etta mun pitaa lisata aanta omaan telkkariini kuullakseni jotain. Toisekseen Norman ja aitinsa (?)huutavat taukoamatta toisilleen. Myoskin vuorokauden ympari. Oikeasti, joskus tullaan kotiin aamuviidelta ja huuto kuuluu. Aina kun herataan aamulla klo 8 mennaksemme kouluun, fiesta on jo alkanut. Tai jatkuu. Ja koko illan/yon he jaksavat huutaa. Ja johtuen aidin (?) oudosta aanesta ja ilmeisesta nakymattomyydesta olemme tulleet tulokseen, etta aiti voi hyvinkin olla Normanin jakautuneen persoonan tuotosta.
Niin. Ja heidan koiransa tykkaa myos haukkua parvekkeella. Paljon.



Lista  2

Pari asiaa, joista pidan Málagassa / Espanjassa.

1.) Ilmasto. (ei varmaan tarvisi selittaa. selitan silti.)Málagassa on mukavan vilpoisaa verrattuna sisamaahan. Nyt kun menisin Madridiin kuolisin samantien. Taalla on kivaisaa. Aurinkoista ja 30 C tienoilla joka paiva.

2.) Ihmiset. Málagalaiset ovat mukavia, avoimia ihmisia. Huomattavan karsivallisia myos kuuntelemaan kun joku (kuten vaikka esimerkiksi mie) sonkottaa huonoa espanjaa. Jaksavat kuunnella ja ottaa selvaa, mita se joku huonoa espanjaa sonkottava ulkomaalainen haluaa. Ja sita elamaniloa heista loytyy. Tykkaan. Eika taalla kaupungissa ole liikaa turisteja.

3.) Joka paikassa myydaan olutta. Kuten esimerkiksi Burger Kingissa tai McDonaldsissa.

Onhan niita muitakin. Nuo tuli ekana mieleen tassa mietiskellessani.


Gee is back. Alright.  1

Terveiset Málagasta. Laatuaika cityn kanssa paasi loppumaan jo reilu kk sitten enka saanut aikaiseksi uusia tunnuksia kuin vasta nyt. Mutta nyt. Taalla ollaan taas.

Aika menee niin uskomattoman nopeasti, en jaksa tajuta, etta ollaan oltu taalla jo 5 viikkoa. Espanjan kurssi on tosi tehokas (vaikka mun puhe onkin edelleen todella ala-arvoista. mutta silti. ainakin saan jotain suhteellisen ymmarrettavaa tekstia tuotettua.) ja kaikki on noin ylipaansa hyvin. Talla hetkella jaetaan kamppa yhden irlantilaisen ja yhden englantisen tyton kanssa, jotka ovat luojan kiitos tosi mukavia.

Tosin Málagassakin jatkan hyvaksi todettua no-life-elamantyyliani. Varmaan ihmiset kotona kuvittelevat, etta taalla me vaan viiletetaan uskomattomasta elamyksesta toiseen. Ja etta koko kesa on yhta pitkaa juhlaa. Kun todellisuudessa vietan suurimman osan aikaa opiskellen. Ja ollaan yleensa nukkumassa klo 23 mennessa. Hah. (i´m too old for this shit.)

Tana iltana ollaan tosin menossa irkkukamppiksen kanssa biitsille ulkoilmaleffaan. Siis biitsilla esitetaan ilmaiseksi leffa, tanaan ilmeisesti Spiderman 3. Ei varsinaisesti kiinnosta suuresti, mutta enpa varmaan espanjaksi siita paljoa ymmarrakaan. Kuitenkin coolia menna. Alkaa klo 22.15.

Ei mitenkaan jaksa tehda yhteenvetoa tahanastisesta Málagan ajasta. Sanotaan vaan, etta kivaa on ollut. Kaikki joko niin kuin odotettiin tai paremmin.
(pitaa lahtea leffaan.)