Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.

Gee is back. Allright.  1

Hah. Karsin nettipimennosta viikkotolkulla, kunnes viimein sain aikaiseksi hankkia langattoman yhteyden. Ja simsalabim. Sehan toimii. Siis etta voi saada nettiyhteyden toimimaan kirjaimellisesti parissa minuutissa, menee ihan yli kasityskyvyn. Hallelujah.

Lauantai-ilta (tai kaipa tama on jo yo. keskiyo.) ja tulin vastikaan toista. Takaisin toihin menen suunnilleen 7 tunnin kuluttua. Joten biletys ei tule kyseeseen. Tosin vaimoke ilmeisesti on bilettamassa. Kenen kanssa, ei tietoa. Ihmetyttaa vahan. Han ei todellakaan ole sellainen ihminen, joka yhtakkia tutustuu uusiin ihmisiin ja lahtee bileisiin niiden kanssa. Mutta meidan erittain rajoitetusta tuttavapiirista en kylla keksi yhtaan ihmista, kenen kanssa han nyt voisi olla liikenteessa. En kuullut nimittain puhelimessa mitaan, kun han soitti ja kertoi missa on ja mita tekemassa. Kuulin vaan etta kyseessa on bileet kaupungin etelapuolella (ja me asutaan pohjoispuolella. eli ne bileet voi olla jossain ihan hevonvtussa.) ja etta olisin tervetullut mukaan. No joo. Mikas siina ellei olisi toihin meno. Hmm. Siis eipa silla etta olisin mikaan mustasukkainen kyttaaja. Hyva vaan etta toisella on hauskaa. Tama epaluonteenomainen kaytos vaan ihmetyttaa.

Mutta eipa mun kannata murehtia. Pitaa yrittaa menna nukkumaan ja toivoa, etta huominen paiva toissa olisi ok. Ei jaksaisi samanlaista pskaa kuin mika edellinen aamuvuoro oli. Gee vaikenee. Mutta vain hetkeksi.


Takaisin arkeen  1

Ah. Loma oli ihana. Aurinkoa, biitsilla makoilua ja litratolkulla sangriaa. Mukaan mahtui myos pari sivistavaa retkea, mutta enimmakseen rentoutumista. Huono puoli lomissa on, etta jotenkin ne ovat aina liian lyhyita.

Oli kuitenkin siina mielessa kivaa palata, kun on uusi koti mita laittaa. Nyt on jotenkin kaikki paljon paremmin, kun paasi eroon dorkakamppiksista. Ja siita surkeasta talosta. Taalla on kivaa. (valihuomautus: rupesi satamaan vetta. mika ei tietenkaan yleensa ole mikaan huomauttamisen arvoinen asia tassa maassa. mutta tama on eka kerta meian loman jalkeen, kun sataa. oikeastaan on ihan kivaa ja kotoista olla rauhassa meidan huoneessa kun ulkona sataa. hyva tekosyy olla menematta minnekaan ja olla laiska.)

Yks syy taman hetkiseen laiskuuteen on eilinen ilta. Kaveri tuli kaymaan, maisteltiin hieman Portugalin tuomisia ja suunnattiin sitten kaupungille. Mentiin sitten gay-baariin, jossa on sunnuntaisin kiva meno. Ei liian taytta, mutta mukavasti porukkaa. Siella oli kivaa. Ja tormattiin eraaseen saksalaiseen tyttoon ja hanen irkkukaveriinsa, joitten kanssa juteltiin ja suunnattiin lopulta toiseen baariin. Johon ei tosin paasty sisalle, ku oli liian myoha ja liian taytta. Kolmanteen baariin olisi pitanyt maksaa sisalle 10€, josta kieltaydyttiin, kun ei siella olisi kuitenkaan ehtinyt olla kuin tunti ennen sulkemista. Joten luovuttiin vaimokkeen kanssa leikista, meidan uudet "ystavat" meni sisaan. Jai hiukan harmittaan, olisi voinut vaihtaa numeroita. Harvoin sita kuitenkaan baarissa tormaa ihmisiin, joitten kanssa voisi olla kavereita. Ja olisi kivaa saada lisaa kavereita taalla. Mutta no. Ehkapa heihin tormaa sitten viela jossain myohemmassa vaiheessa.

Nyt torkkumaan.