Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

Loppu lahestyy.  1

Nimittain laatuaikani Cityn kanssa varmaan loppuu pikapuolin. Muistaakseni se on joskus heinakuussa aina uusittu. Nyt ei enaa uusita. Johan tassa pari vuotta on vierahtanyt, mutta innostus loppunut. Eli jaahyvaiset sanon citylle. Kohti uusia haasteita.

Jaan kanssanne viela sen, etta nyt vituttaa. Olen kotona flunssassa, on vahan kuumetta enka saanu viime yona nukuttua ollenkaan yskimiselta, niistamiselta ja hikoilulta. Joten soitin toihin, etta en tule tanaan paikalle. Yleensa ainakin Irlannissa kun soittaa olevansa kipea, siita ei seuraa mitaan ongelmia vaan pikaisen paranemisen toivotteluja. Mutta nyt pomolla on ilmeisesti huono paiva (tai siis heti aamusta) tai se on jostain syysta vittuuntunut minuun, koskapa oli puhelimessa harvinaisen toykea. Ei nyt suorastaan suoraan sanonut, etta luulee minun valehtelevan, mutta aanensavy kylla kertoi taman. Han vain toisti perassani "Vai on sulla FLUNSSA? Ja SEN TAKIA et voi tulla toihin?" sangen skeptisella aanensavylla. Vituttaa kun olen ollut toissa kipeanakin (tiedattehan taman luterilaisen tyomoraalin) ja sitten kun kerrankin paatin pitaa huolta itsestani ja jaada lepaamaan sen sijaan etta annan flunssan pitkittya niin saa paskaa niskaan.

Onneksi ei ole enaa kuin nelisen viikkoa jaljella tuossa duunissa. Alan tosiaan saada tarpeekseni siita kusipaisesta pomosta.


Tyoton!  1

No en ihan viela ole tyoton. Mutta sainpa juuri irtisanouduttua. 7 viikkoa toita jaljella. Hallelujah!

Niin ja lippuja on kans varailtu. Ensin liput Unkariin, jossa hengailen kolmisen viikkoa vaimon kanssa. Sitten ne Keski-Amerikan liput. Meno Panamaan ja tulo San Josesta. Ja sitten ne lopulliset liput Dublinista Malagaan, joka sitten onkin meee-noo-lippu, mee-noo-lippu... eika paluuta toivottavasti koskaan osteta. Jo se oli aikakin kyllastya. Irlantiin. Dubliniin. Onhan taalla jo kaksi ja puoli vuotta lusittu. Moni kyllastyy paljon aikaisemmin. Mulle se tapahtui jotenkin akillisesti. Viela kuukausi tai pari sitten olisin vielakin voinut kuvitella tulevani takaisin tanne, jos ei elama Espanjan auringossa loisi leiville. Mutta nyt njet. Jos ei siella tarppaa, niin onhan maailma taynna paikkoja. Dubliniin ei enaa huvita tulla.

Niih.