Huh hah hei....

  • -Gee-

... ja rommia pullo. Itse asiassa baarikaapissa (tai no. vaatekaapin paalla. eipa ole tullut baarikaappia hankittua tahan meian 10 nelion asuintilaan.) on pullo Malibua muiden muassa, mutta nyt kuitenkin nautin vahan Millers-olutta lauantain ratoksi. Nyt on vuorossa ruhtinaalliset kolme (3) vapaapaivaa, hallelujah, praise the Lord. Toinen, suurempi syy tahan autuaalliseen olotilaan on, etta nyt on pantu suunnitelmat uusiksi ja tulevaisuus nayttaa sangen miellyttavalta. Jannittavalta. 90% varmasti otan loparit toista toukokuun lopussa ja mennaan kesaksi Espanjaan kielikurssille. 3 kuukautta Madridissa, sitten ehka (todennakoisesti) takaisin Dubliniin ja katellaan muita toita. Oli alunperin tarkoitus olla nykyisessa duunissa viela syyskuuhun asti, mutta toisaalta alkaa menna hermot ja jarki ja kaikki muukin. Koko ajan on kiireisempaa ja stressaavampaa ja kesa on kaikkein hulluinta aikaa. Ja kun kerran taloudellinen tilanne sallii pienen breikin tyoelamasta niin kannattaahan se pitaa :)

Nyt tuntuu NIIN hyvalta. Puhumattakaan siita, etta ennen irtisanoutumista on viela edessa puolentoista vkon Suomen loma seka toinen puolentoista vkon Teneriffan loma, jotka tuli varattua ennen kuin tahan paatokseen paadyttiin. Noh, suunnitelmat elaa, ela sinakin. Niin sanoin joskus kaverille, joka ei voinut sietaa mun mielen muuttumista ja olen edelleen vahvasti sita mielta. En voisi sietaa sita, jos olisin nyt duunista, josta suunnittelisin jaavani elakkeelle. Nyt kun kaikki on taas avoinna, on niin vapaa olo. Maailma taynna mahdollisuuksia :)

2 kommenttia

-Gee-

2.4.2007 01:09

Kiitos kiitos :) Hyvalta tuntuu!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus