I need a holiday. Now.

  • -Gee-

Onneksi miniloma lahestyy. Huomenna on viimeinen tyopaiva ennen viiden (5) paivan vapaata. Jippijaijee. Lauantaina on St. Patrick's day eli irkkulaisten kansallisjuhla, jota vietetaan... no, voitte arvata. Suunnilleen uimalla oluessa. Lisaksi kaikki ovat tavallistakin riehakkaampia ja pukeutuvat vihreisiin. Taidan kayda itsekin huomenna hankkimassa jotain naurettavaa neliapila-rekvisiittaa itselle ja vaimolle, niin sulaudutaan joukkoon vihreaan. Sitten sunnuntaina suunnataan lansirannikolle 2 paivan kylpylalomalle. Hallelujah! Sita tassa juuri kaivataankin. Kuntoilua, hyvaa ruokaa ja hierontaa. Eikohan siita saa taas elinvoimaa seuraavaa lomaa odotellessa.

Olen muuten havainnut itsessani vakavia city-kyllastymisen merkkeja. Blogia tulee kirjoitettua yha harvemmin. Ja kun lepakkoluolakaan ei tunnu minua enaa paikalle huolivan (ei toimi. vaikka kuinka yritan. en yleensa paase luolaan sisaan tai en ainakaan pysty mtn kirjoittamaan. ketuttaa.) niin eipa taalla ole mulle paljoa tarjottavaa. Hmph. Ehkapa pieni tauko tekee hyvaa ja rupeaa taas kiinnostamaan enemman. Tai jos ei. Niin sitten ei.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus