Rippituoli.

  • -Gee-

Tunnustan. Lintsaan tanaan toista. Hapeamattomasti. Eilen olin oikeasti huonovointinen. Oikeasti kipea. Mutta eilen oli niin kivaa olla kotona eika menna toihin. Niin paatin tanaankin jaada kotiin. Olenko todella paha ihminen?

Naah. Tuskin.

Vaililla on niin mukavaa olla yksin kotona. Hengata vaan netissa. Kattoa L-Koodia dvd:lta (oon nahny kolmos- ja neloskaudet vain kerran, joten nyt pitaa ehottomasti kerrata. ottaen huomioon etta ykkosen ja kakkosen oon nahny varmasti ainakin 5 kertaa lapi. tiietaan. olen saalittava.). Lukea kirjaa. Olla koko paiva pyjamassa ja kylpytakissa. Nykyaan kun meilla on vaimon kanssa samat tyoajat, en ole juuri koskaan yksin kotona. Totta kai on sata kertaa parempi, kun on enemman aikaa vaimon kanssa eika tarvi kaikkea vapaa-aikaa nyhjottaa yksin kun toinen on toissa. Mutta silti. Joskus harvoin sita kuitenkin kaipaa sellaista omaa aikaa. Kun ei tarvi teha yhtaan mitaan. Siihen tama sairaspaiva on ihan omiaan.

Oon kattonu tanaan 4 jaksoa L-Koodia. Eika ole viela edes puolipaiva. Rock n roll.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus