Survivor

  • -Gee-

Hohhoi. On tama elama Irlannissa yhta extreme-kokemusta toisen jalkeen. Ollaan hankittu vastikaan uusi asunto, joka vaikutti kaikin puolin hyvalta vaihtoehdolta. VAIN 1 kamppis. Sekin hiljainen ja mukava irkkulepakko. Mikas siina elellessa. Paitsi etta kampassa on kylma kuin ryssan helvetissa (edesmenneen mummoni sanonnan mukaan). Jostain syysta olohuone on kylla ihan miellyttavan lampoinen, mutta kaytava on kylma, meidan makuuhuone on kylmempi ja kylpparissa v*tun jaatavat olot. Siis hengitys-hoyryaa-kylmyydesta puhutaan. Ihme kylla mikaan aiempi kamppa ei ole ollut liian kylma, ei ole tarvinnut kotona palella mutta nyt tama on jo ihan naurettavaa.
Ongelmaan on pitanyt kehitella ratkaisumalleja. Esimerkiksi. Ennen nukkumaanmenoa kierittelen sangyssa edestakaisin ja teen nakymattomia lumienkeleita yrittaen lammittaa lakanoita ennen kuin sinne voi kuvitellakaan menevansa nukkumaan. Yritan valttaa suihkussakayntia kotona joten kayn salilla mahdollisimman paljon ja pesen hiukset aina salilla. Kotona ollessani kaytan tavallisia sukkia, joiden paalla villasukkia, joiden paalla erittain lampimia tossuja. Juon paljon erittain kuumaa teeta. Asian hyva puoli on se, etta pitaa halia paljon vaimon kanssa etta pysyy lampimana. Huono puoli on se, etta ei tarkene ottaa vaatteita pois joten seksielama karsii huomattavasti.

Onko liikaa pyydetty etta voisi kerrankin loytaa kampan jossa EI OLE MITAAN VIKAA?!?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus