Tietamattomyyteni paljastui taas.

  • -Gee-

Niih. Minua osattiin taas oikaista. On niita koirakisoja ilmeisesti Suomessakin, muttei kuulemma niin yleisolajina. Eika voi lyoda vetoa tai jtn. En kai minakaan kaikkea tieda. Enka edes puolia kaikesta.

Joka tapauksessa oli hauskaa. Vaikka havisin kaikki rahani. Ei sita tajunnutkaan lyodessaan vetoa 2 - 4 eukun panoksilla miten paljon rahaa menikaan. Voitin KERRAN ja silla kertaa sain 11 ekkua takaisin. Kaikki ne meni ja paljon muutakin. Parikymppia meni sen silean tien. Ihmeellisen addiktoivaa oli. Ja kerran olisin muuten voittanut, mutta se helvetin rakki TYONSI mun koiran sivuun ja se tuli sitte toiseksi. Muuten se olis voittanut ja niin olisin miekin. (jaan taman teidankin kanssanne. kun kolleegat ei jaksa enaa kuunnella. kerroin taman niin moneen kertaan kaikille miten MELKEIN voitin jos ei se HUIJARIRAKKI olisi ollut niin EPIS. niin ei ne enaa jaksa kuunnella.)

Ja tana lauantaina Pridet. Jippijaijee.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus