Vaikein osa

  • -Gee-

Arsyttavaa, kun tahan blogiin pitaa aina lisata otsikko. Minusta jotenkin tuntuu, etta siihen (korkeintaan 50 merkkiin) pitaisi sitten kiteyttaa koko aarimmaisen syvallisen blogimerkintani olemus. Enka koskaan keksi mtn sukkelaa ja tarttuvaa ja kaikin puolin loisteliasta lausetta/sanaa, joka sitten houkuttelisi kaikki lukemaan sen kertaista merkintaani. Toisaalta taas. Miksi haluaisin houkutella jonkun tata lukemaan? Tapa lienee jaanyt koulun ja lukion aineen kirjoituksesta, jolloin otsikon piti aina olla "iskeva" ja "herattaa lukijan mielenkiinto". Mutta kun kyse on blogistani, jota ei varmaan muutenkaan lue kukaan (muu kuin sina siella kullanmuru, tiiat kylla kuka olet ;)) enka nae mtn syyta, miksi _haluaisin_ kenenkaan tata lukevan... niin lienee turhaa kehitella itselleen paineita iskevan otsikon luomisesta.

(etenkaan kun sen iskevan otsikon jalkeinen blogi on silkkaa jaarittelua kyseisesta otsikosta.)

Asiaan. (onko sita?) Oltiin tassa pari paivaa taas vapaalla vaimokkeen kanssa. Oli kivaisaa. Itse asiassa mun elama on melko kivaisaa nykyaan. On suht paljon yhteista aikaa kultsin kanssa ja kaikki kivasti. Tapahtui pari mielenkiintoista asiaa. Kaytiin ensin kuntosalilla vahan kuntoilemassa (onnistun nykyaan kaymaan sentaan suunnilleen kerran viikossa. eihan se riita. mutta parempi kuin aikaisempi kerran 2 kksa-tahti.) ja sen jalkeen lounaalle meidan suosikkilounasravintolaan --> Hare Krishna-kasvisravintolaan. Tosi hyvaa ja edullista kasvisruokaa. Mita siita jos taustalla soi Hare Krishna-mantrat. Kyseiseen ravintolaan asteli hieman iakkaampi, ilmeisesti itaeurooppalainen mies, joka tiedusteli aanekkaasti etuovelta huutaen "Biir?!" Tarjoilija tulkitsi kysymyksen samoin kuin minakin ja vastasi etta valitettavasti he eivat tarjoile olutta. Vastaukseksi kyseinen mies marssi tarmokkaasti tiskille ja huusi yhta lailla aanekkaasti "Biir?!" Tarjoilija toisti vastauksensa, mies tallusteli hetken ympariinsa katsellen toiveikkaasti ymparilleen ja poistui sitten sanaakaan sanomatta. Huvittavaa sinansa, etta kaupungissa, jossa voi tuskin kavella 50 metria loytamatta pubia/baaria, mies onnistuu kavelemaan Hare Krishna-ravintolaan olutta etsien. (paitsi tietenkin jos han tarkoitti jotain aivan muuta huudahduksellaan. sita tuskin saamme koskaan tietaa.) Meitahan on moneen junaan.

Muutakin tapahtui muutaman paivan hiljaiseloni aikana. Oli esimerkiksi kamppiksen synttarit. Asioistani jotain tietavat ovat tietoisia, ettei meidan ja kamppistemme valilla elatella mitaan ystavyyskuvitelmia. Yleensa keskustelut rajoittuvat siihen, etta sanon "hi" kun tulen kotiin ja "bye" kun lahden. Jaetaan keittio ja olkkari mutta siina se. Siksi oli yllattavaa, kun Svetlana (eli tama 4-kymppinen venajankielinen leidi) kysaisi sunnuntaina "you work this evening?" Vastatessani kieltavasti, han ilmoitti iloisesti "evening drinking together, my birthday! Like wine?" Eeh, jees jees... eli illalla sitten istuttiin kaikki yhdessa olohuoneessa ja meilla kaikilla oli niin mukavaa. Not. Kaikki paikalla olijat puhuivat venajaa ja me istuttiin siella sitten yrittaen olla nayttamatta vaivautuneilta. Tarjolla oli viinia ja ruokaa. Useimmat ruokavaihtoehdot tosin sisalsivat joko lihaa tai kalaa eika Svetlanan paahan nayttanyt mahtuvan, etten syo kumpaakaan. "Vegetarian eat fish! No meat, is fish! Only shrimp!" Aargh. Eipa silla. Hyvaahan se tarkoitti. En vain muutenkaan halunnut tehda ruokavaliostani isoa numeroa. Paatettiin sitten suunnilleen tunnin paasta, etta nyt on velvollisuus taytetty ja poistuttiin vahin aanin omaan huoneeseen. Siis mukavaa oli, etta pyysivat mukaan. Bonding and all that. Mutta silti. Oli niin epamukavaa.

Olen muuten saanut selville, mika on toisen kamppiksen poikaystavan nimi. On hyva tietaa, koska han on nykyaan myos yksi kamppiksistani. Ainakin han on ollut talossa _joka_ yo marraskuusta lahtien. Pakko kai uskoa ettei mokomalla ole kotia mihin menna, vaan asuu meilla. Niin ja se nimi. Igor. Ihan huvittaa, miten niilla kaikilla on niin tyypilliset venalaiset nimet. Svetlana. Dimitri. Angelica. Ja nyt Igor. Kuka viela puuttuu... Olga? Tatjana? :D

3 kommenttia

JaneSmith

6.2.2007 22:11

*räjähtää nauruun*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Gee-

10.2.2007 03:02

Kiva etta mun elama huvittaa sua :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus