Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.

Hyvä olo  2

Kyllä tekee hyvää lenkkeillä koiran kanssa. Kaks pitkää lenkkiä päivässä ja kaks lyhyempää. Mieli on paljon virkeämpi ja duunissakin jaksaa paremmin. Samalla näkee mitä luonnossa tapahtuu, ja Mateo bongailee oravia ja jäniksiä. Sitä on hauska seurata ku se jo pitkän matkan päästä havaitsee jotain mielenkiintoista.



Rikesakkomääräys  1

Tuli poliisilta postia. 115euroa sakkoa, syy nopeusrajoitus liikennemerkin noudattamatta jättäminen. 17km ylitys. Hyi mua. Todettu automaattisella liikennevalvontalaitteella. Tapahtuma valokuvattu. En siis kiistä.

Tekevälle sattuu, joka päivä liikenteessä duunin puolesta. Kyl vähän ottaa päähän.



Kaasuhyökkäys  3

Kävin paikkallisessa, ilta keskeytyi, ku yks urpo laittoi pippurikaasua vessassa. Porukalla silmät valuivat, muutama heitti laattaa. Ja mitä teki poliisi? Ei mitään, vaikka syyllinen oli tiedossa, mutta ei ollut asianomistajaa. Uskomatonta, toivottavasti omistaja tekee rikosilmoituksen. Kumminkin myynti kärsi ja oikeat asiakkaat myös.

Tyyppi joka kaasutti on mun tiedossa ja jos tulee vastaan saa maksaa teoistaan, tavalla tai toisella.



Vapaapäivä  1

Mitäköhän sitä tänään tekis. Aika kolea ja kostea ilma ulkona. Huvittais lähteä Nuuksioon Mateon kanssa. Sinne voin huomenna mennä.

Pekka Strengistä kertova elokuva pyöris leffateatterissa, se melkein pitäin mennä katsoo, jos jotu kaveri lähtis messiin. Kavereil on vaan nyt muita menoja. Ehkä meen yksin sen katsomaan.


Töihin  1

Kohat töihin. Onneks on perjantai ja viikonloppu edessä.

Oltiin Mateon kanssa lenkillä. Törmättiin kolmeen mummoon, yhdellä oli koira. He kyllä olivat haltioissa Mateosta. Kovasti kehuivat. Oli hauskaa keskustella heidän kanssa pienen hetken, kunnes lenkki jatkui.