Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2009.
Seuraava

Poliisilta postia  1

Nopeaa toimintaa. Pomo soitti että poliisilta oli tullut postia. Perjantaina ajoin kamera-auton linssiin. Saa nähdä paljon tulee sakkoa.Eipä mahda mitään, joka päivä kun ajelee niin pakostakin välillä napsahtaa. Perjantai oli muutenkin saatanan paska päivä heti aamusta, vitutti. Illalla vitutti viel enemmän.


***********  1

Melkoisen synkkä päivä ollut tänään ulkona, räntää ja vettä satanut. Duuni ilta meni aika nopeasti, mukavan vähän liikennettä.

Aamulla pitää käydä ruokkii mutsin kissat. Pitää ottaa Mateo mukaan, Namu haluaa kumminkin tehdä tuttavuutta. Mateo ei viimeks edes oikeen noteerannut kissoja.

Oon ollut viime päivinä melko väsynyt, eipä edes tiedä miks. Vituttaa vaan kaikki, kai se on tää taloudellinen tilanne, mikä ei ole kummoinen. Kaikki menee mitä tulee, yleensä jo etukäteen. No kai sekin tossa jossain vaiheessa taas tasoittuu.




Paska ilta  3

Vittu että oli paska työilta. Meinasin ajaa yhden urpon perään,joka ekaks jarrutti viime tipassa, ennen kuin pisti vilkun päälle ja kääntyi. Sitten ajoin kamera-auton linssiin, eli sakot on tiedossa. Vituttaa.

No, yks mimmi kyllä piristi iltaa toivottamalla hyvää viikonloppua kunhan töistä pääsen.

Onneks on viikonloppu, punkkua tekis mieli, mutta sitä ei ole. Huomenna sitten.


Aurinko paistaa  1

Ja mieli on heti parempi. Mateon kanssa tultiin koirapuistosta, hän nauttii suunnattomasti kun saa hillua vapaasti. Harmi että ei ollut muita koiria paikalla.

Toivottavasti viikonloppuna ei satais, vois lähteä johonkin metsään koiran kanssa. Kahvia termariin ja eväät mukaan. Saas nähdä miten käy.




Seinä  2

On muuten täyskuu kirkkaalla taivaalla.

Niin seinä, olohuoneessa. Tiedän mitä haluan siihen, vain toteuttaja puuttuu. Ihminen joka osaa maalata/piirtää. Olis tossa aika iso seinä, jonka vois täyttää. Joku kuvio, maisema... Tosin sen pitäis toimia ton tapetin kanssa myös, mikä on vastakkaisella puolella. Lisäks seinä on oranssi. Pitäis kelaa toimivat värit sen kanssa.

Kelauksia, joku päivä se toteutuu.

Mateo nukkuu toissa vieressä, kohta Mateon kanssa ulkoilee.


Seuraava